MILJENIK NAVIJAČA NA IZLAZNIM VRATIMA Sportski direktor Crvene zvezde otvoreno govorio o statusu Milana Borjana

Mitar Mrkela samo je potvrdio da nema ponude, ali nije želeo da spekuliše da li bi klub prodao golmana.

Milan Borjan
Milan Borjan, Foto: Alo Marko Metlas

Čelnici Crvene zvezde prodaće golmana Milana Borjana u slučaju da mu neko ponudi platu od milion evra godišnje. Takođe, potrebno je da crveno-beli dobiju obeštećenje od minimum dva miliona evra.

Prema najnovijim informacijama, interesovanje za kanadskog reprezentativca pokazao je nemački drugoligaš Štutgart, ali zvanična ponuda u klub nije stigla.

- Pre dva meseca Borjan je bio bliži odlasku, a onda se situacija promenila. Verovatno će dobiti kapitensku traku, a odavno je već miljenik navijača i u Zvezdi zarađuje 500.000 evra godišnje plus premije. Pristao bi da ode samo za makar dvostruko jaču platu, a to je cifra koju klub iz Cvajte nije spreman da mu da - objašnjava naš izvor.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela samo je potvrdio da nema ponude, ali nije želeo da spekuliše da li bi klub prodao golmana.

- Nikakva ponuda nije stigla, a dok ne stigne, ne možemo da raspravljamo hoćemo li da ga pustimo da ide. Borjan je svakako važan za tim, ima ugovor do leta 2023. godine, ali nije ozbiljno da se bavimo time "šta bi bilo kad bi bilo" - naglašava Mrkela.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi