Dejan Stanković i Žander
printscreen/ youtube
Žander

ALO foto Vladimir Markovic

Žander, Foto: ALO foto Vladimir Markovic

Brazilac se svakodnevno trudi da umanji gnev navijača crveno-belih na društvenim mrežama, ali teško da će mu Zvezdaši oprostiti!

Žander je ostao u Beogradu gde individualno trenira sa Hoze Kanjasom, to znači da mu je Dejan Stanković preusdio tako što ga nije poveo na Kipar gde ostatak tima sprovodi prvi deo priprema za prolećni deo sezone!

Iako je na izlaznim vratima, Žander uverava na Instagramu da je spreman da ostane u Zvezdi i da se bori za titulu, nekoliko dana kasnije je imao smrtan slučaj u porodici, gde se sa emotivnom porukom oprostio od voljenog člana!

Njegova poslednja objava zapalila je društvene mreže, pošto je poslao misterioznu poruku u kojoj navodi nepravdu i progon, upoređujući se sa "onim iznad nas"!

"Progon, nepravda... Ništa od ovoga ne može odvratiti onoga ko je pravedan. Jer i onaj koji je iznad nas je proganjan i doživljavao je nepravdu, ali je nastavljao sa svojim radom, jer je imao veći cilj. Neka tako bude!" - napisao je Žander na Instagramu.

Još uvek nije poznata sudbina Žandera, niti to da li će napustiti crveno-bele, ova poruka naslućuje na to, a moguće da je upućena Dejanu Stankoviću i čelnicima Zvezde!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Amém ?

A post shared by Jander Ribeiro Santana? (@janderribeirosantana) on Jan 15, 2020 at 3:26am PST