Žoze Murinjo
EPA Matteo Bazzi
Žoze Murinjo, Foto: EPA Matteo Bazzi

Portugalski stručnjak ekspresno je angažovan nakon rastanka sa Maurisiom Poketinom, a ugovor je potpisan do kraja sezone 2022/23.

Najnovije vesti iz fudbala:

"Uzbuđen sam što sam se pridružio klubu s tako velikom baštinom i tako strasnim navijačima. Kvalitet tima i akademije me uzbuđuje. Ono što me je privuklo je rad sa tim igračima," izjavio je Murinjo.

Novi strateg londonskog kluba je bez posla bio od decembra prošle godine, kada je dobio otkaz u Mančester Junajtedu, a Totenhem mu je, posle mandata u Junajtedu, i dva u Čelsiju, treći u Premijer ligi.

Odveo ih do finala Lige šampiona a sad su ga otpustili!

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 19.11.2019. 21:01 Saradnja gotova posle pet godina! Maurisio Poketino, Foto: AP Photo/Darko Vojinovic Fudbalski klub Totenhem i Argentinac Maurisio Poketino su zvanično prekinuli saradnju! "Oklevali smo da li da donesemo ovu promenu i Bord je nije doneo olako ili u žurbi.

"Pevci" se 14. poziciji u prvenstvu Engleske sa 14 bodova u 12 utakmica, dok su u Ligi šampiona, u grupi sa Bajernom, Crvenom zvezdom i Olimpijakosom na korak od plasmana u nokaut fazu.

Pročitajte još:

Murinjo je karijeru počeo u Benfiki, a radio je još u Leiriji, Portu, Čelsiju, Interu iz Milana, Real Madridu i Mančester Junajtedu.

Prvak Evrope bio je sa Portom i Interom, dok je sa Junajtedom osvojio Ligu Evrope.

Bonus video: Tadić po završetku kvalifikacija: Norvežani za 40 posto kvalitetniji kod kuće