Omladinci Totenhem - Zvezda
FK Crvena zvezda
Omladinci Totenhem - Zvezda

FK Crvena zvezda

Omladinci Totenhem - Zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

Izabranici Slavoljuba Đorđevića doživeli su poraz od Totenhema (2:9) u okviru trećeg kola, grupne faze Omladinske Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Totenhem – Crvena zvezda 9:2 (3:1)

Stadion: Trening centar FK Totenhem.

Sudija: Ajvan Grifit.

Strelci: Burmaz u 43. i Volkot u 50. (autogol) za Crvenu zvezdu, a Benet u 3, Perot u 30, 32, 72. (iz jedanaesterca) i 85, Robson u 49, Etete u 81, Vajt u 91. i Magoma u 93. minutu za Totenhem.

Totenhem: De Bi, Ejoma, Sirken (od 84. Lusala), Bouden (od 84. Džon), Binks, Volkot, Vajt, Perot, Robson (od 64. Magoma), Benet (od 79. Poketino), Markandej (od 79. Etete).

Rezerve: Oluvajemi, Lusala, Etete, Vitaker, Poketino, Magoma, Džon.

Crvena zvezda: Katić, Mitrović, Blagojević, Matić, A. Lukić, Milikić (od 46. Pisar), Pantović (od 85. Dedijer), Novaković (od 51. Ilić), Babić, Burmaz (od 85. Pešović), Radulović (od 62. Piplica).

Rezerve: O. Lukić, Pisar, Savić, Ilić, Piplica, Dedijer, Pešović.

Žuti kartoni: Milikić, Matić (Crvena zvezda).

Ser Aleks Ferguson dolazi u Beograd sa Junajtedom!

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 22.10.2019. 17:47 Škot dolazi u Beograd posle optužbi da je nameštao sa crno-belima! Aleks Ferguson, Foto: EPA/ESTELA SILVA Legendarni trener Ser Aleks Ferguson uživo će gledati utakmicu u Beogradu između fudbalera Partizana i Mančester junajteda u okviru trećeg kola Lige Evrope!

Domaći su došli do prednosti već u trećem minutu susreta, kada je jedan od najboljih aktera na gostovanju u Minhenu- Katić, nespretno ispucao loptu, što je iskoristio Benet i pogodio praznu mrežu crveno-belih. Rano primljen gol nije obeshrabrio mlade Zvezdaše  koji su nastavili da napadaju i pokušavali da visokim presingom nateraju poslednju liniju Totenhema na grešku.

Udvostručili su prednost fudbaleri Totenhema preko Perota u 30. minutu kada je spretno reagovao na asistenciju Beneta i postigao pogodak. Pokušali su izabranici Slavoljuba Đorđevića da uzvrate već u narednom minutu, ali udarac glavom Blagojevića posle kornera Radulovića završava preko gola. Nešto sporiju povratnu loptu Mitrovića za Katića iskoristio je Perot i doveo svoj tim do tri gola prednosti u 32. minutu susreta. Usledio je odgovor Crvene zvezde preko Burmaza u 43. minutu meča. Sjajno se oslobodio dvojice čuvara, ušao sa leve strane u sredinu, a potom uputio snažan udarac sa ivice kaznenog prostora i smanjio zaostatak našeg tima.

Izašla lista deset najboljih fudbalera u 21. veku!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 22.10.2019. 17:05 Navijači blaugrane imaju višestruke razloge da likuju. Mesi i Ronaldinjo, Foto: Printscreen / ARR10 Productions Britanski "Independent" napravio je listu 10 najboljih fudbalera 21. veka. Po mišljenju novinara tog uglednog lista, Mesi je bolji od Kristijana Ronalda, koji je zauzeo drugo mesto.

Drugo poluvreme je počelo vrlo dinamično. Četvrti gol za tim iz Londona postigao je Robson nakon centaršuta Ejome u 49. minutu, a samo minut kasnije pogodak i za Crvenu zvezdu. Sjajno je prošao Pantović po desnoj strani i uputio oštar centaršut, a nespretno je intervenisao Volkot i poslao loptu u sopstvenu mrežu. Fenomenalnu priliku imali su naši juniori u 69. minutu nakon potpune inicijative koju su imali u drugom delu igre. Blagojević je snažno šutirao sa leve strane, lopta se odbila do Burmaza čiji udarac sa nekoliko metara uspeva da blokira defanzivac domaćih.

Peti gol za Totenhem došao je nakon udarca sa bele tačke. Pantović je faulirao Sirkena, a siguran sa jedanaest metara bio je Perot u 72. minutu. Devet minuta kasnije u strelce se upisao i Etete, a u 85. minutu je ponovo bio precizan Perot. U zaustavnom vremenu su pogotke postigli i Vajt i Magoma, čime je postavljen konačan rezultat meča u Londonu. Za svo to vreme, pokušavali su crveno-beli preko Piplice i Babića da smanje zaostatak, ali nisu imali sreće. Utisak je da naši biseri nisu zaslužili da izgube ovolikom razlikom, kao i da su tokom većeg dela meča bili egal sa domaćinom.

BONUS VIDEO

Alo.rs na "Novom Vajt Hart Lejnu"