Navijači Olimpijakosa
Printscreen
Navijači Olimpijakosa, Foto: Printscreen

Opšte je poznato da su navijački odnosi Crvene zvezde i Olimpijakosa nešto što prevazilazi obične prijateljske spone. 

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogo puta u prošlosti tokom odigravanja košarkaških mečeva u Evroligi mogla se videti situacija u kojoj navijači jednog i drugog tima stoje zagrljeni i zajedno pevaju na srpskom, odnosno grčkom jeziku.

Sada će najzad najvatrenije pristalice crveno-belih klubova moći i na evropskoj sceni fudbala da pokažu svoje bratske odnose budući da je žreb Lige šampiona sastavio šampiona Srbije i Olimpijakos u istu grupu "B".

Partizan počeo uspavano, pa onda za 20 minuta "RAZNEO" Proleter! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 14.09.2019. 22:20 - 14.09.2019. 22:28 Fudbalski klub Partizan gostuje ekipi Proletera u okviru 8. kola Superlige Srbije. Partizan - Malatija, Foto: FK Partizan Fudbaleri Partizana ostvarili su pobedu na gostovanju u Novom Sadu protiv ekipe Proletera sa ubedljivih 3:0.

Da će se tako nešto desiti, na sjajan način, najavili su navijači grčkog kluba. Oni su u ubedljivoj pobedi svog tima nad Volosom (5:0) u jednom trenutku svi zapevali čuvenu pesmu "Deliija", pa ako ste imali prilike da se zateknete na čuvenom Karijaskakisu ne biste bili sigurni da li ste na "Marakani" ili u Pireju.

Prva utakmica između dva bratska kluba odigraće se 1. oktobra kada će Crvena zvezda biti domaćin Olimpijakosu.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!