Zoran Tošić
AP Photo/Darko Vojinovic
Zoran Tošić

ALO/Vladimir Milošević

Zoran Tošić, Foto: ALO/Vladimir Milošević

Fudbaleri Partizana večeras od 21 sat igraju na "Old Trafordu" utakmicu četvrtog kola Lige Evrope protiv Mančester junajteda!

PROČITAJTE JOŠ:

"Dejli mejl" je preneo da je Tošić znao da je nejgova epizoda u Mančesteru gotova posle Svetskog prvenstva 2010. godine! 

"Dobio sam poziv od agenta dok sam bio sa reprezentacijom u hotelu. Dobio sam ponudu od CSKA i morao sam hitro da reagujem, inače bi oni mogli da nađu nekog drugog. Onda me je pozvao neko iz Junajteda i pitao me da li hoću da svoj broj 14 dam Čičaritu. To je bio signal za mene. Kad sam dobio takvo pitanje iz Junajteda, pozvao sam agenta i rekao sam mu da želim da odem odatle. Jednostavno tako", istakao je Tošić.

U Junajted je stigao 2009. godine, u transferu vrednom sedam miliona funti.

"Junajted je bio šampion Evrope i Engleske u tom trenutku. Kada sada pogledate Junajted morate da budete iskreni i da kažete da tim više nije jak kao što je nekada bio. Srpska liga i Premijer liga su dva različita sveta. U Srbiji nisam išao u teretanu. Nikad. Nisam ni znao gde je. U Junajtedu sam video da svi igrači idu u teretanu pre ili posle treninga. Mnogi od njih su imali teretane u svojim kućama", rekao je Tošić koji je potom otkrio kako su se spremale tadašnje zvezde "crvenih đavola":

"Onda sam došao u Mančester i video Kristijana Ronalda i Rajana Gigsa, tada 36-godišnjaka, koji dolaze tri sata pre treninga i idu u teretanu. Ja nisam bio spreman u tom trenutku da igram za Mančester. Nisam dobio ni šansu, ali nisam ljut", otkrio je Tošić.

Upitan šta bi bilo da je doneo drugačiju odluku u hotelskoj sobi, Tošić je rekao:

"Da sam ostao da se borim za mesto mislim da bih u nekom trenutku bio spreman da zaigram za Junajted. Šta da sam ostao i da nisam otišao u Moskvu? Šta bi se dogodilo? Šta ako?", zaključio je Tošić.

BONUS VIDEO 

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!