Stadion Krasndoara
V. Zogović
Stadion Krasndoara

V. Zogović

Stadion u Rusiji, Foto: V. Zogović

Iskusni fudbaler Partizana koji je najbolje dane u karijeri proveo u Rusiji imao je neprijatno iskustvo u saobraćaju da je zamalo izvukao deblji kralj, ali se izvadio na pravoslavlje i srpsko poreklo.

PROČITAJTE JOŠ:

Tošićevo vozilo je svojevremeno u Moskvi preprečio automobil i nakon spuštanja stakla usledio je prekor prema tada mladom fudbaleru da je napravio brljotinu u saobraćaju, ali se popularni Bambi izvukao da je Srbin i onda je sve krenulo u drugom smeru.

- Po prelasku u CSKA vozio sam se Moskvom. Odjednom, neki džip me isekao. Stao pored mene. Spustiše "baje" prozore, ja isto, šta ću... Urlaju da sam kriv! Ma, spremio sam se da se branim od batina, linča! Pitaju odakle sam. Kažem im da sam Srbin, a tek tad su se nasmejali : Brat Srbin? Vozi - otkrio je Tošić.

Zoran Tošić

FK Partizan

Zoran Tošić, Foto: FK Partizan

Nedakašnji reprezentativac Srbije je pretprošlog letao drugi pu u karijeri obukao dres Partizana izjavio je da je na Evropskom prvenstvu za mlade 2007. godine često zadirkivan od saigrača Dejana Milovanovića i Dušana Baste, tadašnjih fudbalera Crvene zvezde, koji su ga vrbovali da iz zrenjaninskog Banata pređe na "Marakanu".

Zoran Tošić

profimedia

Zoran Tošić, Foto: profimedia

- Bio sam na EP za mlade, Đukić je bio selektor. Basta i Deki Milovanović svaki dan: "E, je l' bi došao kod nas"?. Sad, da li im je Piksi rekao, koji je tada bio predsednik... Niko iz kluba me nije direktno kontaktorao, Naravno, nikad nisam ni razmišljao o Zvezdi. Otkad znam - otkrio je Tošić.