Ivica Tončev
Marko Metlaš
Ivica Tončev

Marko Metlaš

Ivica Tončev, Foto: Marko Metlaš

Prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev izjavio je da od danas u klubu "počinje revolucija" koja ima za cilj da se za godinu i po ili dve stvori najkvalitetniji tim u Srbiji.

 

Ljubiša Tumbaković

Alo/Vladimir Marković

"Sve što se već od danas bude radilo u Radničkom i na Čairu biće u pravom smislu reči revolucija fudbala, ne samo niškog, već i srpskog, a iz prostog razloga što smo odlučili da prekinemo svaki vid improvizacije, kakva je do sada često bila i samim tim da kao i najveći broj renomiranih klubova u Evropi i svetu i najbolji u našoj zemlji radimo za budućost", izjavio je Tončev u razgovoru za "Sportski žurnal", koji je prenet i na zvaničnom sajtu kluba.

Ivica Tončev

Alo

Ivica Tončev, Foto: Alo

On je dodao da nema više rada od danas do sutra, već na duže i sigurnije staze.

"Nešto slično, kako je to bilo krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka na Marakani i u našem najtrofejnijem klubu Crvenoj zvezdi. U planu je stvaranje bazične osnove od 14 do 15 mladih fudbalera, ne starijih od 24 godine, od kojih će se, uz iskusnije u timu, odmah krenuti u stvaranje jednog poletnog, moćnog i ozbiljnog sastava i koji će kroz godinu i po do dve biti najbolji i najkvalitetniji u Srbiji", poručio je Tončev.

PROČITAJTE JOŠ: