Žoze Murinjo
EPA/Will Oliver
Žoze Murinjo

EPA/Will Oliver

Žoze Murinjo, Foto: EPA/Will Oliver

Čuveni portugalski stručnjak Žoze Murinjo na ivici suza govorio je koliko mu je teško što trenutno ne vodi nijedan klub.

Osvajač dva puta Lige šampiona sa Portom i Interom, uz titule u svim zemljama u kojima je radio - Portugaliji, Engleskoj, Italiji i Španiji, priznao je da mu jako nedostaje da bude uz teren u video snimku koji je postao hit na drušvenim mrežama.

Nisu im dali nikakvu šansu, debitovao i SRPSKI REPREZENTATIVAC

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 23:04 Dobar start sezone. Nolito, Sevilja, Foto: AP/Joan Monfort Fudbaleri Sevilje pobedili su Espanjol u gostima sa 2:0, na početku nove sezone španskog prvenstva. Strelci su bili Serhio Rehulion u 44. minutu i Nolito u 86. AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 18.08.2019.

"Do sada sam imao ozbiljne poslove, non stop. I sada kada sam se zaustavio, kada bi trebalo da uživam, ja to ne mogu. Nedostaje mi fudbal", rekao je Murinjo za Gazetu delo Sport.

Murinjo

Nick Potts/PA via AP

Murinjo, Foto: Nick Potts/PA via AP

Murinjo prvi put posle 19 godina nije počeo sezonu u nekom klubu, nakon što je prošlog decembra dobio otkaz u Mančester Junajtedu.

"Zašto sam odbio neke ponude? Zato što nisu bile na nivou na kojem sam hteo. Moram da budem strpljiv i čekam pravu šansu za isti izazov kao ranije što sam imao", zaključio je on.

PROČITAJTE JOŠ:

Murinjo je osvojio ukupno 25 trofeja trenirajući Porto, Čelsi, Inter, Real Madrid i Junajted.

Trenutno je angažovan kao stručni komentator na televiziji Skaj Sport za utakmice u Premijer ligi.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom