Zinedin Zidan
EPA/JuanJoMartines
Zinedin Zidan

EPA/JuanJoMartines

Zinedin Zidan, Foto: EPA/JuanJoMartines

Puno se pisalo o snimku iz tunela sa utakmice Reala i Barselone, a na kojoj se vidi kako Karim Benzema i Ferland Mendi dogovaraju bojkot suigrača Vinicijusa Juniora.

"Na terenu se kaže puno stvari, ali one uvek ostanu tamo. Dobro je da se takve stvari događaju, to znači da svi živimo u trenutku. Pričali su i to je to. To se stalno događa, verovatno tako govore i o meni. To je normalno", rekao je Zidan.

Naime, skandalozno ponašanje Realovih igrača Benzeme i Mendija prema saigraču na utakmici Lige šampiona kod Borusije M, bilo je još gore nego što se mislilo.

Na poluvremenu utakmice, pri vođstvu domaćina 1:0, kamere su ulovile bizarnu scenu. Igrači Reala stajali su u tunelu i čekali izlazak na teren pred drugi deo i u prolazu dogovarali poslednje detalje plana igre protiv protivnika.

Kamera i mikrofoni uhvatili su Karima Benzemu, legendu Reala, koji je zaboravio da su utakmice potpuno ozvučene i pokrivene objektivima, kako daje instrukcije mladom Mendiju:

"Meni dodaj loptu, ne njemu (Vinicijusu). Brate, on igra protiv nas", govorio je Benzema, dok je mladi Brazilac stajao u neposrednoj blizini dvojice Francuza.

PROČITAJTE JOŠ: