Erling Braut Haland
AP JON SUPER
 Erling Braut Haland

AP JON SUPER

Erling Braut Haland, Foto: AP JON SUPER

Fudbaleri Salcburga pretrpeli su poraz na domaćem terenu 2:3 protiv Napolija, u okviru trećeg kola Lige šampiona! Ali ovaj klub uopšte ne mora da brine za svoju budućnost!

PROČITAJTE JOŠ:

Sin nekadašnjeg fudbalera Notingema, Lidsa i Mančester Sitija Alfa-Ingea Halanda, tinejdžer Erling Braut (19), nalazi se na prvom mestu liste strelaca Lige šampiona!

On je na ovoj utakmici postigao dva gola, koja ipak nisu bila dovoljna za bodove!

Kiša golova širom Evrope, Liverpul dominantan, Napoli preživeo Salcburg, oboreni razni rekordi! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 23.10.2019. 23:03 Rezultati i svi golovi trećeg kola Lige šampiona! Dušan Tadić, Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK Spektakularna noć za sve ljubitelje fudbala! Na osam utakmica Lige šampiona postignuto je čak 24 golova!

Sa šest golova u najelitnijem evropskom takmičenju trenutno je lider na listi strelaca ispred igrača kao što su Robert Levandovski (5) i Rahim Sterling (4), te Dinamov Oršić (4), Gnabri (4), itd...

Za njega je šira javnost po prvi put čula prošlog leta, kada je u dresu mlade reprezentacije Norveške postigao neverovatnih devet golova u pobedi svoje reprezentacije nad Hondurasom (12:0) na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina.

On je u Salcburg stigao 2018. godine na leto iz norveškog Moldea, a potpisao je ugovor na pet godina!

BONUS VIDEO

Košarkaši Barselone sleteli u Beograd, Pešić prokomentarisao meč sa Zvezdom!