NOVI DETALJI AFERE "KRISTAL" Otkrivene malo poznate pikanterije sa ranča - čuveni sudija otkrio svoju stranu priče

Slovenački fudbalski sudija Slavko Vinčić je uhapšen u akciji "Kristal" poznatoj po privođenju rijaliti učesnice Tijane Maksimović, alijas Tijane Ajfon.

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon , Foto: B.Marinković

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine odredilo je pritvor od mesec dana za sedmoro uhapšenih u Bijeljini. Sumnja se na krivično delo udruživanja radi činjenja krivičnih dela međunarodnog vrbovanja zbog prostitucije, krijumčarenja ljudi, konzumacije opojnih droga i neovlašćenog držanja oružja i municije.

Etablirani sudija u evropskim krugovima je u intervjuu za slovenačke novine "Večer" negirao ikakvu povezanost sa perverznim žurkama na ranču.

Slavko Vinčić, Hari Kejn
Slavko Vinčić, Hari Kejn, Foto: AP Photo/Peter Dejong

"Slučajno sam se našao na tom ranču. Imam svoju firmu i bio sam u Bosni i Hercegovini na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to se pokazalo kao moja najveća greška. Žalim", rekao je i nastavio:

"Sedeo sam za stolom sa društvom, odjednom je došla policija i dogodilo se što se dogodilo. Nemam nikakve veze sa grupom koja je uhapšena i privedena, a tako ni moji poslovni partneri."

Policija je prekinula zabavu u zabačenoj vikendici u mestu Suvo Polje sa 35 ljudi, među kojima je bio i poznati fudbalski sudac. Na licu mesta nađeno je deset pištolja, 14 paketića kokaina, tri pance, mobilni telefoni, laptopovi i 20.000 konvertabilnih maraka.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi