FK Crvena zvezda, Crvena zvezda, El Fardu Ben, Milan Borjan
FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda, Crvena zvezda, El Fardu Ben, Milan Borjan

FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda, Crvena zvezda, El Fardu Ben, Milan Borjan, Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je osvojila bod u Inđiji. Igrao se 75. minut kad je El Fardu Ben probio bunker koji su postavili fudbaleri Inđije i poslao loptu u rašlje gola koji čuva Preković. Ipak, pogodak reprezentativca Komora nije bio dovoljan za trijumf Zvezde, meč je završen 1:1, a fudbaler koji je i u prošlom kolu bio strelac ističe da ga samo pobede zanimaju. 

- Zaista težak meč. Hteli smo da pobedimo. To nam je uvek cilj, tako da ne možemo da budemo zadovoljni remijem. Promenili smo pristup na poluvremenu, imali dosta šansi u drugom delu igre, postigli i pogodak, mogli i još jedan, ali ipak je meč završen nerešenim rezultatom. Bili smo dobri u drugom poluvremenu, ali smo morali da pobedimo. Nadam se da ćemo trijumfovati u narednom meču i nastaviti da koračamo ka tituli.

Ben, koji je i u prošlom kolu protiv Vojvodine postigao pogodak - na svom kontu ima 11 golova, što ga čini najboljim strelcem Crvene zvezde u Superligi.

- Drago mi je što sam postigao pogodak, to je zadatak svakog napadača. Trudim se da pomažem timu na razne načine. Voleo bih da postignem gol i u narednom meču. Očekuje nas derbi u nedelju i spremni smo. Kažem, želim da pogodim mrežu večitog rivala, ali najvažnije je da pobedimo i osvojimo nova tri boda - zaključuje Ben.