Zvezdan Terzić
ALo! Vladimir Zogović
Zvezdan Terzić

Alo!/Vladimir Marković

Zvezdan Terzić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Mnogo bure u javnosti pokrenula je prethodnih dana priča o eventualnom odlasku Zvezdana Terzića iz Crvene zvezde. Kao što je "Alo" danas objavio, od toga nema ništa, niti je bilo priče o tome, kako u klubu, tako ni od strane generalnog direktora šampiona Srbije. 

Terzić se konačno oglasio i jasno stavio do znanja da planira da radi u Zvezdi još dugo i da nema nikakve drugačije planove i da je sve osim toga neistina i pokušaj destabilizacije kluba.

- Želim veliku i uspešnu Crvenu zvezdu i sve medijske spekulacije oko moje budućnosti u Zvezdi odbacujem kao netačne i neosnovane. Planiram da radim u Crvenoj zvezdi još dugo i nemam nikakve drugačije planove. Sve drugo osim ovoga je neistina i shvatamo kao pokušaj destabilizacije našeg kluba - rekao je Terzić za "Alo". 

Deo medija je za razliko od "Alo", pod navodima "ekskluzivno" poslednjih dana pisao da Terzić ima ponude iz Engleske, ili da će umesto njega u klub bivši predsednik Vladan Lukić, ali očigledno da od toga nema ništa i da su to bila puka nagađanja i čaršijske priče.