Zvezdan Terzić
Alo!/Marko Metlaš
Zvezdan Terzić

Alo!/Marko Metlaš

Zvezdan Terzić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poželeo je sreću Milošu Degeneku u novom klubu Al Hilalu.

Degenek je u subotu i zvanično prešao u prvoplasirani klub iz Saudijske Arabije, a prema rečima Terzića crveno-beli prihodovali su četiri miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Završili smo danas transfer Miloša Degeneka u Saudijski Al Hilal. Crvenoj zvezdi pripada 4 miliona dolara. Ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u poslednje vreme kada se uzme u obzir da smo Degeneka pre samo 6 meseci doveli za iznos od 200 hiljada evra", rekao je Terzić.

Generalni direktor šampiona Srbije kaže da je prodaja jednog štopera bila unapred planirana.

Miloš Degenek

EPA/Koča Sulejmanović

Miloš Degenek, Foto: EPA/Koča Sulejmanović

"Zato smo pre mesec dana doveli Nemanju Milunovića stopera iz BATE Borisova kao slobodnog igrača. Želim da se u ime Crvene zvezde zahvalim Milošu Degeneku na ogromnom doprinosu tokom njegovog igranja u našem klubu. Kvalitetnim igrama i vrhunskim profesionalizmom ostavio je izvanredan utisak na sve prave zvezdaše. Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da će se Miloš jednog dana kao igrač vratiti u svoju Zvezdu", zaključio je Terzić.

Degenek je odigrao čak 33 meča za šampiona Srbije i iako je proveo samo šest meseci u Ljutice Bogdana ostavio je dubok trag. U Crvenu zvezdu došao je iz japanske Jokohame, a igrao je još za Minhen 1860, kao i u mlađim kategorijama Štutgarta.