Žander
ALO foto Vladimir Markovic
Žander

ALO foto Vladimir Markovic

Žander, Foto: ALO foto Vladimir Markovic

On je u Beogradu proveo samo šest meseci, a pun je negativnih utisaka.

"Bilo je to zaista najgori potez u fudbalu koji sam ikada doživeo. Pre utakmice u Grčkoj postigao sam gol i podelio asistenciju, a četiri dana kasnije bio sam u paklu! Dobio sam razne poruke na društvenim mrežama, kao što su “želimo da umreš, ne samo ti nego i supruga i tvoj sin”, “neka umre cela tvoja porodica”, “ti si majmun”. To ne bi smelo da se dešava u fudbalu. Da su to bile poruke samo za mene ne bih se osećao tako loše, ali kada su vašoj porodici upućene onda su reči suvišne - rekao je ovaj Brazilac.

"Smešno je reći da sam namerno igrao rukom na šesnaestercu da bih dobio novac od Olimpijakosa ili se kladio. Nikad se ne kladim. To je životna glupost. Život ide dalje, dešava se i najboljim igračima na svetu. Bilo je teško vreme, ali moram da nastavim. Gledam napred i optimista sam", zaključio je još jedan promašaj crveno-belih.

Komentari (1)

Marko

08.04.2020 18:40

to su majmuni takozvani srbadinci iz srbistana. Oni su jos primitivniji od africkih plemena koji zive po zbunjima. Poreklo simpanze i gorile je upravo u takozvanoj srbiji.