Eden Azar
EFE/ Rodrigo Jimenez
Azar

AP Photo/Manu Fernandez

Azar, Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Belgijski fudbaler Eden Azar doveden je u Real Madrid iz Čelsija za 100.000.000 evra, a sada se ponovo povredio i vraća se na bolovanje, samo što se posle duže pauze našao na terenu.

Azar se povredio u subotu uveče u 67. minutu utakmice protiv Levantea i hramljući je izašao sa terena. Odmah se javila strepnja kod navijača da će Belgijanac ponovo morati da odsustvo, a kad kasnije se ispostavilo da su sumnje bile opravdane.
“Eden ne izgleda dobro. U pitanju je nešto više od udarca i to na mestu koje mu je već bilo povređeno”, rekao je Zinedin Zidan posle meča.

Na pregledu je ustanovljeno da Azar ima malu pukotinu na fibuli desne noge, kako je saopštio medicinski tim Real Madrida. To, u prevodu, znači da će Belgijanac sigurno preskočiti prvu utakmicu sa Mančester sitijem u Ligi šampiona (26. februar) i El Klasiko sa Barselonom (1. mart), a naredni pregledi će pokazati da li će moći da se priključi ekipi za revanš sa Sitijem (17. mart).

Eden Azar

AP Photo/Manu Fernandez

Eden Azar, Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Nezvanične informacije koje kruže kroz pojedine španske medije govore da će Azar morati na dvomesečni odmor.

Eden je pre nedelju dana zaigrao protiv Selte prvu utakmicu još od novembra prošle godine. I nakon manje od 180 minuta fudbala ponovo na ide na bolovanje.

Tagovi