Veljko Nikolić
FK Crvena zvezda
Veljko Nikolić

FK Crvena zvezda

Veljko Nikolić, Foto: FK Crvena zvezda

Mladi vezni fudbaler je bio jedan od raspoloženijih u redovima domaćina, a istakao se sjajnih dodavanjima kao i iznuđenim jedanaestercem.

"Presrećan sam zbog debija. Siguran sam da bih zaigrao i ranije, ali me je omela povreda koju sam zadobio tokom leta. Drago mi je što sam dobro odigrao, zadovoljan sam kako je to izgledalo i nadam se da ću tako nastaviti. Milojević se dvoumio koju poziciju da igram, odlučio se za desetku i mislim da je upravo to mesto na terenu koje mi najviše odgovara. Pred utakmicu mi je rekao da budem opušten i da dam sve od sebe", istakao je debitant u crveno-belom dresu.

Pročitajte još:

Uprkos vrlo dobroj igri, zbog nedostatka minuta u nogama, Nikolić je je polovinom drugog poluvremena zamenjen.

"Bilo je nekoliko lepih poteza i dodavanja, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan za prvi put. Međutim, to je samo početak, siguran sam da ću iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Pamtiću debi sigurno ceo život, bila mi je izuzetna čast. San mi je da odradim ceo ugovor u Crvenoj zvezdi, imam veliku želju da ostavim dublji trag, a onda da se oprobam u inostranstvu", poručio je Nikolić.

Najčitanije sportske vesti:

Osvrnuo se mladi fudbalski arhitekta i na poređenje sa kapitenom Markom Marinom.

"Drago mi je da me porede sa Marko Marinom, on je veliki igrač. Trudiću se da radim što više kako bih došao do tog nivoa na kome je on i kako bi me navijači upamtili. Nisam još uvek potpuno spreman, imao sam operaciju letos. Za sad sam odigrao oko 60 minuta to je za početak sasvim dovoljno, plan je da postepeno povećavam minutažu. Srećan sam što sam uspeo da kupim publiku nekim potezima, nadam se da će mi za nekoliko godina ceo stadion aplaudirati. Bila bi mi velika čast da zaigram i u Ligi šampiona. Trudiću se da na treninzima dajem sto posto, a na treneru je da odluči ko će igrati" zaključio je Veljko Nikolić.

Bonus video: Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine