Dušan Tadić
AP Peter Dejong
Dušan Tadić

AP Peter Dejong

Dušan Tadić, Foto: AP Peter Dejong

U utorak uveče počela je grupna faza takmičenja u Ligi šampiona. Ajaks je ostvario ubedljivu pobedu na svom terenu pošto je lagano savladao Lil 3:0. U centru pažnje bio je Dušan Tadić koji je u prvom poluvremenu meča imao vrlo neobičan učinak jedan šamar i jedan poljubac.

Roviti Mesi nije bio dovoljan, nula u Dortmundu! Inter bio pred ponorom, pa onda nekako izvukao bod! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 18.09.2019. 00:08 Počelo najjače klupskog takmičenje na svetu! Lionel Mesi, Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH Milanski tim do remija stigao JE golom Barele u sudijskoj nadoknadi Inter je već u prvom kolu Lige šampiona napravio kiks koji će teško nadoknaditi u nastavku grupe F u kojoj su i Barselona i Borusija Dortmund.

Šljagu je udario saigraču Brazilcu Davidu Neresu u slavljeničkom zanosu nakon gola Kvinsija Promesa za vođstvo u ranoj fazi utakmice. I nije bio ni malo nežan.

Naime, u “buketu” igrača, naš fudbaler je “iz ljubavi” ošamario Brazilca, totalno ga iznenadio, toliko da je ovaj trljao obraz, ali je ubrzo usledilo pokajanje kapitena i poljubac, baš u isti obraz u koji ga je udario.

PROČITAJTE JOŠ:

Neres je bio asistent i za drugi gol Alvareza, a konačnih 3:0 postavio je Taljafiko.

BONUS VIDEO:

Premijerka Ana Brnabić proslavlja gol Srbije u Luksemburgu!