Dušan Tadić
EPA/Paolo Magni
Dušan Tadić

EPA/Paolo Magni

Dušan Tadić, Foto: EPA/Paolo Magni

KRAJ UTAKMICA! - Sjajne utakmice smo gledali večeras u Ligi šampiona. Najviše bure je bilo u Madridu, gde je Atletiko okrenuo Salcburg uz sjajnog Žoaoa Feliksa, za konačnih 3:2! Ajaks je prokockao dva gola prednosti protiv Atalante, na kraju 2:2 (tadić strelac sa penala, odigrao ceo meč). Isto tako je bilo i u Menhengladbahu gde je Borusija imala sve u svojim rukama, ali je Kazemiro u drugom minutu nadoknade postavio konačnih 2:2. Liverpul i sa kombinovanim timom siguran protiv Mitjilenda - 2:0, Siti protiv Marselja 3:0 (Nemanja Radonjić igrao do 78.), dok je Porto očekivano lako pobedio Olimpijakos 2:0. Za Zamejeve je debitovao i Marko Grujić koji je odigrao poslednjih 20 minuta. 

90+'To može samo Real! Kazemiro sa veliki bod! 2:2

90' Čini se da je Liverpul pobedio MItjiland sa pola gasa. Penalom u poslednjem minutu stavili su tačku na i - 2:0

87' Evo još dve promene u jednom minutu! Atletiko u svom stilu dolazi do prednosti u poslednjim minutama utakmice! Dok Real smanjuje prednost Menhengladbaha na 2:1.

85' Olimpijakos je krenuo na sve ili ništa i to mu se obilo o glavu. Serhio Oliveira povećava prednost Portugalaca na 2:0.

82' Nije Mančester Siti puno čekao da pokaže da smo upravu, dao je i treći gol i sva pitanja rešio. Ovoga puta Rahim Sterling je bio strelac.

78' Dugo se ništa nije događalo na terenima Lige šampiona, a to je onda prekinuo Gundogan i osigurao pobedu Engleza protiv Marseja! 0:2

61' Kako igra Duvan Zapata! Kao što smo i najavili, biće ovde još bure i tako je i bilo! 2:2

59' Gol u Menhengladbahu! Borusija sada vodi 2:0! Strelac je opet Turam!

55' Konačno Liverpul probija bravu Mitjilanda! Gol je postigao Žota.

54' Dva gola u istom minutu! Atalanta je smanjlia prednost Ajaksa i biće tu još bure do kraja. Strelac je ko drugi nego Duvan Zapata. U Madridu opet promena, brzo je Atletiko stigao do izjednačenja. Ovoga puta strelac je Žoa Feliks.

48' Salzburg! Preokter u Madridu! Austrijanci su došli do prednosti, ovoga puta strelac je bio Beriša!

POLUVREMENA! - Verovatno najveće iznenađenje za sad je Mitjiland koji odoleva Liverpulu. Ajaks ima lepu prednost u Bergamu dok je Salzbrug u poslednjim minutima prvog poluvremena izjednačio protiv Atletika. Menhengladbah vodi protiv posrnulog giganta iz Madrida, Mančester Siti vodi protiv Marseja u Francuskoj dok Porto vodi protiv Olimpijakosa.

41' Živali Salzburg! Vraćali su se i protiv Lokomotive a danas i protiv Atletika! I opet je strelac Sobosalaj!

39' Još jedan gol za Ajaks! Lasin Traore ovog puta!

32' Rasplamsalo se na terenima Lige Šampiona! I Borusija iz Menhengladbaha je povela i to protiv Real Madrida! Turam je strelac! Igrač koji je do pre neki dan morao da ubeđuje ljude da je fudbaler, sada daje gol Kraljevskom klubu!

31' Dušan Tadić pogađa iz penala za Ajaks!

29' Atletiko konačno razbio bravu Salzburga! Ljorente je strelac! Možda je golman mogao bolje u ovoj situaciji... Sami prosudite.

18' Tores dovodi Mančester u vođstvo!Još jedan gol večeras kao posledica velike greške odbrane. Mančester takve stvari ne prašta.

11' Porto je prvi povukao oroz! Vieria je strelac. Velika greška odbrane Olimpijakosa, visok presing odbrane Porta je urodio plodom i Portugalci imaju prednost.

MEČEVI SU POČELI!

Odigrane su već dve utakmice u ovom kolu Lige šampiona. Veliku šansu je propustila četa Marka Nikolića. Deset minuta pred kraj, Lokomotiva je imala bod u džepu ali ju je trenutak dekoncentracije skupo koštao. Na kraju Lokomotiva - Bajern 1:2. U drugoj utakmici, Šahtjor i Inter su podeili bodove. Milanezi su imali više od igre ali uzalud. Šahjtor - Inter 0:0

U grupi gde su i Lokomotiva i Bajern, Salzburg će dočekati posrnuli Atletiko, dok u Interovoj grupi, Real Madrid će vaditi fleke u Menhengladbahu.

U grupi C, snage će odmeriti Porto našeg Marka Grujića i Olimpijakosa našeg Ranđelovića, dok će Marsej našeg Nemanje Radonjića ugostiti Mančester Siti, a naš Nemanja će krenuti utakmicu od starta.

Atalanta i Ajaks verovatno igraju poslasticu večeri, a drugi meč grupe D odigraće Liverpul i Mitjiland.

Ostanite u Alo.rs i pratite sve promene rezutlata - uživo!

PROČITAJTE JOŠ: