Adil Rami
AP/David Vincent
Adil Rami

AP/David Vincent

Adil Rami, Foto: AP/David Vincent

- Htela je da mi našteti. Nikad me nije tužila jer se ništa od toga nije dogodilo. Ne želim da imam više ništa sa njom - rekao je Rami u intervjuu za Le Figaro povodom izlaska knjige o njegovom životu, gde je obećao da će otkriti mnoge detalje.

- Mogao sam da imam bolju karijeru sa boljim životnim stilom. Previše izlazaka, devojaka i hrane. Hrana je bila moj veliki problem. Volim da jedem. Kad sam igrao prosečno, bilo je to zato što sam imao koji kilogram viška. priznao je Rami.

Rami je osvojio SP s Francuskom u Rusiji. Iako, priznaje da je mrzeo selektora Didijera Dešampa.

- U početku mi je bilo teško sa njim, nisam mogao da ga smislim. Još gore, mrzeo sam ga, ali sada sam mu zahvalan. Kada smo osvojili Svetsko prvenstvo, izvinio sam mu se. Bio je prestrog na početku i samo je mislio na posao. Volim da radim, ali ne 24 sata. Nismo se uvek razumeli oko toga - rekao je.

U finalu su Francuzi igrali sa Hrvatskom, a Rami se još seća susreta sa tadašnjom predsednicom Hrvatske, Kolindom Grabar-Kitarović.

Kolinda Grabar Kitarović

AP/Martin Meissner

Kolinda Grabar Kitarović, Foto: AP/Martin Meissner

- Nakon finala, predsednica Hrvatske me pogledala i rekla mi da imam lepe brkove. Ja sam joj rekao da volim Mikonos. Ne znam zašto, uvijek sam mešao Grčku i Hrvatsku. Onda me Olivijer Žiru pogledao i rekao: 'Jesi li glup? Mikonos je u Grčkoj' - kazao je Rami.

Današnji štoper portugalske Boaviste igrao je do 21. godine u četvrtoj francuskoj ligi i radio kao komunalni radnik. Skupljao je smeće, brisao grafite... Kad je zakoračio u profesionalni fudbal, sve se promenilo. Žena je bilo kao u priči, kaže.

PROČITAJTE JOŠ: