Vladimir Stojković
EPA/Koca Sulejmanović
Vladimir Stojković

Arena printscreen

Vladimir Stojković, Foto: Arena printscreen

Porazom na Old Trafordu u četvrtom kolu Lige Evrope, Partizan je došao u situaciju da mora da pobedi AZ Alkmar u Holandiji, kako bi obezbedio evropsko proleće.

PROČITAJTE JOŠ:

"Teško je kad izgubiš, pogotovo ovakvu utakmicu, od protivnika koji je na visokom nivou i igra u kvalitetnoj ligi. Jetino smo primili golove, moramo odgovornije da delujemo u pojedinim situacijama, da naučimo šta znači odgovornost i kako izgleda braniti svoj gol. Mislim da smo za nijansu mogli više od ovoga, da izbacimo strah od velikih utakmica, opet ovaj nivo je veliki za nas. Očekujem da popravimo utisak sa Alkmarom", rekao je Stojković posle meča za TV Arena sport.

Mančester junajted - Partizan

EPA/Peter Powell

Mančester junajted - Partizan, Foto: EPA/Peter Powell

Da u nekoliko situacija golman Partizana nije blistao, pobeda Crvenih đavola mogla je da bude izraženija većim rezultatom.

"Kad sanjam ovakve utakmice, sanjam da se pozitivno završe. Da smo bili malo koncentrisaniji, mogli smo duže da bduemo u igri i da ih duže mučemo. Rezultat se piše, očekujem pobedu u Holandiji", istakao je Vladimir Stojković.

Golman i kapiten crno-belih dao je izjavu u majici na kojoj je pisalo "Isaija hrabri dečače". Poruka je bila upućena sinu novinara Željka Pantića koji boluje od teške bolesti. Borba ovog dečaka traje već nekoliko godina.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo