Napredak
Alo! Vladimir Zogović
Napredak

Alo! Vladimir Zogović

Napredak, Foto: Alo! Vladimir Zogović

Izabranici Vladana Milojevića nastavljaju takmičenje u domaćem šampionatu ovog vikenda. U nedelju, u okviru 11. kola Superlige Srbije, od 16 časova beogradski crveno-beli gostovaće ekipi Napretka.

Grci o ovome nisu razmišljali - Milojević je na istu foru pobedio Liverpul i Olimpijakos (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 02.10.2019. 17:12 Crvena zvezda je u uzbudljivom duelu savladala Olimpijakos rezultatom 3:1 i tako stigla do prvih bodova ove sezone u Ligi šampiona. Pobeda nad Olimpijakosom obradovala je beogradsku publiku, povećala apetite zvezdaša i dodala grčkog šampiona na spisak timova koji su iz grotla Marakane izašli praznih šaka.

U samo 11 dana fudbaleri Crvene zvezde odigraće četiri utakmici. Posle dva trijumfa u Superligi, nad Voždovcem i Mačvom i Olimpijakosom u Ligi šampiona izabranici Vladana Milojevića izaći će na megdan kruševačkom Napretku. Zanimljivo je da su sve tri prethodne utakmice završene rezultatom 3:1.

Zvezdu gledalo preko 2.000.000 ljudi!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 02.10.2019. 16:30 Iza prenosa utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos ostale su brojne emisije koje imaju dugu tradiciju i veliku gledanost. Crvena zvezda - Olimpijakos, Foto: Alo Vladimir Markovic Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su ostvarili veliki trijumf pobedom protiv ekipe Olimpijakosa rezultatom 3:1.

Crveno-beli, nakon fenomenalnog trijumfa u Ligi šampiona i atmosfere kakvom retko koji klub na svetu može da se pohvali, u sjajnom raspoloženju dočekuje susret sa kruševačkom ekipom.

PROČITAJTE JOŠ:

Hoće li naši fudbaleri nastaviti niz ubedljivih pobeda, ostaje da se vidi u nedelju. Jedno je sigurno, svi koji budu na tribinama stadiona Napretka uživaće u lepoj fudbalskoj predstavi.

BONUS VIDEO:

Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa obojili Beograd u crveno-belo