Sport
Arena sport
Sport

Arena sport

Sport, Foto: Arena sport

I dok navijači, igrači, stručni štabovi i rukovodstvo crveno i crno-belih odmeravaju svaki detalj, mere svaku sudijsku odluku, fudbalska javnost u Srbiji posle 163. derbija složila se oko jedne stvari a to je da je jučerašnji prenos i studijski program televizije Arena sport pre i po završetku susreta, debelo pomerio granice kada je produkcija sportskih događaja u pitanju.

Voditeljski par Ivan Radulović i Miloš Milićević, obučeni po poslednjoj italijanskoj modi upravljali su studijskim programom zajedno sa gostima, Ivanom Vukomanovićem i Ljubinkom Drulovićem. Smenjivali su se prilozi, analize, statistika, izjave, najave, očekivanja košarkaša, boksera, rukometaša, bivših trenera i igrača večitih.
Meč srpskih velikana realizovan je sa rekordnih 28 kamera, sa posebnim ekipama za studijski i međunarodni prenos. Gledaoci su mogli da uživaju u kvalitetu i standardima ekvivalentnim prenosima Lige šampiona.

Sport

Arena sport

Sport, Foto: Arena sport

Tokom dvoipočasovnog uvoda u najzančajniju utakmicu srpskog fudbala, kroz studio TV Arena sport prodefilovala su brojna zvučna imena jednog i drugog tima, analizirali su se odnosi snaga timova iz najrazličitijih uglova, prisećalo se istorije i anegdota. I sve to iz studija specijalno za ovu priliku dizajniranog i postavljenog na atletskoj stazi stadiona Partizana, podno severne tribine.
A za vreme utakmice 19 kamera postavljenih oko terena zabeležile su svaki detalj derbija i pokrile svaki milimetar terena. Njima su upravljali tehničari i režiseri Arene sport. Uigrani, spremni, taktički sjajno pripremljeni od strane glavnokomandujućeg, šefa produkcije Vojislava Aranđelovića.

Publike na stadionu nije bilo, ali svi oni koji su nedeljno popodne proveli uz program Arene sport imali su sasvim nov, neponovljiv ugođaj. U svakom trenutku mogli su da vide gde se nalaze autobusi koji su dovozili njihove ljubimce na stadion Partizana, da uživaju u kadrovima snimljenim dronom, da na trenutak pomisle da se u Beogradu sprema finale Lige šampiona.

Sport

Arena sport

Sport, Foto: Arena sport

Jer po svemu viđenom, kada je realizacija televizijskih prenosa u pitanju u regionu, ali i na čitavom kontinentu, Arena sport je regionalni lider ali i sve bliža statusu evropskog giganta.

Sve navedeno dodatno dodatno dobija na značaju i težini kada se pogledaju izveštaji o gledanosti. Televizija Arena sport je u nedelju 18. oktobra bila najgledaniji kablovski program među muškom populacijom.

"Visoki standardi su postavljeni, ali nema stajanja, sutra kreće Liga šampiona. Idemo dalje" – poručuju iz Arene sport.

Pročitajte još: