POTPISAO! Svetski šampion danas na Marakani, a sutra već u Antaliji! (VIDEO + FOTO)

Gajić će u Ljutice Bogdana imati priliku da ponovo sarađuje sa saigračem Srđanom Babićem i trenerom Milanom Kosanovićem koji su bili deo reprezentacije Srbije koja je na Novom Zelandu osvojila svetsku krunu.

Milan gajić, na promociji u Crvenoj zvezdi
Milan gajić, na promociji u Crvenoj zvezdi, Foto: FK Crvena zvezda

Igrački kadar Crvene zvezde je postao jači za Milana Gajića, talentovanog desnog beka koji je u Ljutice Bogdana stigao iz Bordoa. Defanzivac rođen 1996. godine sa šampionom Srbije je potpisao ugovor na tri i po godine, a novim saigračima će se pridružiti već sutra u Antaliji.

- U prethodnom periodu, može se reći i godinama, kružila je priča kako trebam da se vratim u Srbiju, da dođem u Zvezdu. Na kraju, za moj rođendan, sa malim zakašnjenjem, ostvarila se i ta želja, kako kluba tako i mene lično. Presrećan sam, teško je naći prave reči, potpis je probudio pozitivne emocije, ponosan sam što sam postao deo crveno-bele familije - neskrivajući zadovoljstvo istakao je Gajić.

Povratak u Srbiju, iz perspektive novajlije u crveno-belim redovima, predstavlja novi izazov i korak napred u karijeri.

- Tri i po godine provedene u inostranstvu sam iskoristio da prikupim iskustvo i u pravom trenutku dolazim u Zvezdu, kao formiran, zreo igrač, iako imam samo 23 godine. Cilj i želja su mi da osvajam titule i trofeje sa Zvezdom kao i da iz godine u godinu budemo učesnici evropskih takmičenja, pre svega Lige šampiona. Pun sam entuzijazma i želje da obradujem srpsku i zvezdašku javnost.

Gajić će u Ljutice Bogdana imati priliku da ponovo sarađuje sa saigračem Srđanom Babićem i trenerom Milanom Kosanovićem koji su bili deo reprezentacije Srbije koja je na Novom Zelandu osvojila svetsku krunu.

- Razgovarao sam sa dosta igrača, pre svega sa Babićem, poznajem i stručni štab, sa nekima sam sarađivao u reprezentaciji, sa drugima se poznajem iz OFK Beograda. Jeste da je novi klub, ali su mi ljudi poznati. Siguran sam da ću se lako i brzo uklopiti. Osećam da sam spreman da iznesem teret i pritisak koji nosi Zvezdina veličina i potrudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano angažmanom - rekao je Gajić.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi