Vladan Milojević na utakmici sa Jang Bojsom u Bernu
EPA - EFE, Peter Schneider
Vladan Milojević na utakmici sa Jang Bojsom u Bernu

EPA - EFE, Peter Schneider

Vladan Milojević na utakmici sa Jang Bojsom u Bernu, Foto: EPA - EFE, Peter Schneider

* Crvena zvezda remizirala 2:2 protiv Jang Bojsa

* Strelci Degenek i Mateo Garsija

* Trener Vladan Milojević komentarisao i VAR

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je posle remija sa Jang bojsom.

Srbija drhtala, radovala se, Zvezda na kraju junački i iz Švajcarske! Vidi se Liga šampiona... Ponovo! (VIDEO + FOTO)

Crvena zvezda odigrala nerešeno 2:2 u Bernu. Strelci Degenek i pojačanje iz Argentine Mateo Garsija Hvala što ste pratili tekstualni prenos meča Jang Bojs - Crvena zvezda na portalu Alo! KRAJ UTAKMICE! 89' Srećna Zvezda! Dve ekstra šanse za Jang bojse posle ubacivanja sa strane.

- Lepa utakmica, sa četiri gola, moglo je da ih bude i više. U svakom slučaju, čestitao bih mojim igračima na dobroj igri. Teren je bio specifičan, ali nemam nikakvu zamerku na njihovu borbenost i želju. Ono što bi možda promenilo tok meča jeste korner posle kog je Rodić šutirao glavom, ali ne treba žaliti. Kako god bilo, znali smo da će se igrati drugu meč u Beogradu u kojem će se odlučiti koja će ekipa ići dalje. Jang bojs je motorički jaka ekipa, brza, snažna, sa specifičnim načinom igre, ambijent je bio prelep, zahvalio bih se našim navijačima jer su još jednom pokazali kako se voli klub i zemlja.

Koliko ovaj rezultat približava Zvezdu LŠ i komentar VAR tehnologije?

Jang Bojs - Crvena zvezda

EPA/Peter Klauzner

Jang Bojs - Crvena zvezda, Foto: EPA/Peter Klauzner

- Kakav god da je rezultat bio, mi ćemo igrati u Beogradu kao da je 0:0. To će biti finalna utakmica za nas, igraće se 90 minuta. VAR nemam šta da komentarišem. To je nešto novo. Pomoći će da bude poštenije suđenje. Ako je pokazala da je bio penal - onda u redu, nemam šta da dodam.

Da li je Zvezda ispustila pobedu i da će Jang Bojs biti isti u Beogradu, teren itd?

Navijam za Zvezdu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/Dragutin Bužić iz Berna DATUM I VREME: 21.08.2019. 21:59 - 21.08.2019. 22:28 Primer kako se dolazi do zdravih odnosa između klubova. početak meča Jang Bojs - Crvena zvezda, Foto: Alo/Dragutin Bužić Nenad Janković, poznatiji pod pseudonimom dr Nele Karajlić, došao je u Bern da bodri Crvenu zvezdu. Ekipa Alo!

- Ne znam da li je realan rezultat. Moglo je da prevagne za nas, ali i za njih. Treba biti objektivan. Jang Bojs ima svoj način igre, ne znam šta će moj kolega pripremiti, ali imamo vremena da se pripremimo. Ono što je nama bilo bitno jeste da odigramo dobru utakmicu, a to ću im reći i u utorak. Svesni smo šta donosi ta utakmica u utorak, neka igrači daju sve od sebe, pa kakav bude rezultat.


Da li ste više zabrinuti zbog njihovih šansi ili zadovoljni Zvezdnim?

Jang Bojs - Crvena zvezda

EPA/Peter Klauzner

Jang Bojs - Crvena zvezda, Foto: EPA/Peter Klauzner

- Voleo bih da oni nisu imali nijednu, a samo da smo mi stvarili šanse. Ali to je nemoguće. Znali smo da ćemo biti pod pritiskom, to je i za očekivati. Podloga je bila jako brza i nezgodna. Oni možda malo više uživali. Moram da napomenem da mi igramo od prvog kola, igrali smo bez dva igrača, i još tri koja su bila na granici žutih kartona.

Garsija?

PROČITAJTE JOŠ:

- Presrećan sam zbog Mateovog debitantskog gola. On je igrač koji će mnogo doneti Zvezdi. Nemam dilemu da će sa njegovim načinom igre ući u srce svih navijača Zvezde. Ne oseća se kada je bila poslednja njegova takmičarska utakmica. Drago mi je što pokazuje ljubav prema Zvezdi i kakav je profesionalac. Dobili smo dobrog momka i profesionalca. Kada sam mu saopštio da će da igra rekao je da može i da će da pomogne saigračima što me jako čini ponosnim kao trenera. Dobili smo plemenitog igrača, kakvog smo tražili. U maniru velikog znalca se našao na pravom mestu i dao gol. S druge strane, slab je što se tiče fizičke pripreme, a to se videlo u prvom poluvremenu. On nikada nije igrao na veštačkoj travi, što me plašilo kao trenera, jer je taj prvi utisak jako bitan. Sve mu se vratilo na pravi način. Veoma sam ponosan, ne samo na njega već na sve igrače koji su bili akteri utakmice.

BONUS VIDEO

Alo! anketa: Pitali smo građane šta očekuju od meča Jang Bojs - Crvena zvezda

 

 

 

Komentari (1)

moja zvezda

22.08.2019 09:04

Od pet Arena, sinoć ni jedna nije penosila Zvezdu a jeste Dinamo,zašto?