Filip Stojković, PSŽ - Crvena zvezda
Tanjug/AP
Filip Stojković, PSŽ - Crvena zvezda

Tanjug/AP

Filip Stojković, PSŽ - Crvena zvezda, Foto: Tanjug/AP

Novi rat između PSŽ i L'Ekipa i to pred gostovanje Svetaca Crvenoj zvezdi.

Popularni list je u petak napisao da PSŽ zbog kršenja finansijskog fer-pleja mora da proda Nejmara i Kilijana Mbapea, ali je ovoga puta i PSŽ uzvratio udarac zvaničnim saopštenjem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

- Klub poriče glasine o kojima se piše. Tvrdnje su potpuno pogrešne i smešne. Postaje upitno kojim se motivima vodi L'Ekip kada piše o Pari Sen Žermenu. U poslednje vreme širi isključivo negativnu energiju na štetu kluba. Suočen s dezinformacijama, kojima L'Ekip ciklično orkestrira sa svrhom potkopavanja, Pari Sen Žermen u dobroj veri poziva na dijalog - istaknuto je u saopštenju francuskog kluba.

PSŽ je već početkom godine bio pod istragom zbog kršenja finansijskog fer-pleja, ali je utvrđeno da nije prekršio teške propise, i da je bio na granici dozvoljenog minusa, ali je ubrzo pokrenuta nova istraga, čiji rezultati još nisu poznati.

Prema pisanju L'Ekipa, PSŽ čeka drastičnu kaznu, jer je u poslednje dve godine bio u minusu 84 miliona evra u preti mu jednogodišnje izbacivanje iz evropskih takmičenja.

PSŽ u utorak 11. decembra od 21.00 igra protiv Crvene zvezde na Marakani meč 6. kola grupe C Lige šampiona. Kako bi prošao dalje, mora da pobedi.