Superliga
Promo
Superliga

Promo

Superliga, Foto: Promo

 

Direktor Superlige Vladimir Bulatović kaže da je na meču između Partizana i Mačve sve odrađeno po proceduri.

Fudbaleri Partizana i Mačve odigrali su meč Superlige u petak, po izuzetno lošim uslovima, te remizirali bez golova.

Partizan je izrazio nezadovoljstvo nakon što su mečevi Superlige planirani za subotu odloženi za nedelju, dok su oni, kako se navodi, primorani da igraju u petak.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

"Razumem nezadovoljstvo, razumem nervozu, ali verujte da smo u ovom slučaju sve uradili po proceduri. Razumem naročito trenere i igrače, jer su mi oni najvažniji. Razgovarali smo i tada sam rekao da utakmica treba da počne, a to su tada prihvatili i u Partizanu, pa imamo i izjave trenera oba kluba (Zorana Mirkovića i Darka Tešovića, prim.aut). Rekao sam i da će se igrati i sve ostale utakmice, ne bežim od toga, ali ako bude uslova. Međutim, sneg je u toku noći napadao više nego što je bilo ko mogao da očekuje. Prosto, ogromna je bila razlika u uslovima. Ja ne mogu da upravljam vremenom i padavinama", rekao je Bulatović za "Mozzart sport".

Bulatović ističe da nije postojalo osnova da se meč ne odigra, kao i da su postojali ljudi zaduženi za tu odluku.

"Sinoć nije postojalo osnova da utakmica ne počne. Kasnije su se i po mom mišljenju stekli uslovi za prekid, ali morate da znate da je glavnokomandujući dva sata pre i dva sata posle utakmice delegat, a tokom 90 minuta igre to je sudija", jasan je Bulatović.

Direktor Superlige još jednom je ponovio da je sudija procenio da meč može da bude odigran, a zatim se osvrnuo i na pretnje Partizana da će zahtevati ponavljanje utakmice.

"Apsolutno ne! Ne postoje argumenti da se utakmica poništi. Utakmica je odigrana, a to je bitna razlika. Naravno, Partizan može da piše zahtev, ne odlučujem ja sam o tome, postoji tu komisija, ali... FSS sa ovim nema veze, ovo je u nadležnosti Zajednice Superlige i mene lično kao direktora", zaključio je Bulatović.