Striptiz Striptizeta Prostitucija Prostitutka
Shutterstock
Striptiz Striptizeta Prostitucija Prostitutka

Shutterstock

Striptiz Striptizeta Prostitucija Prostitutka, Foto: Shutterstock

Čelnici FK Gesendorf došli su na originalnu, pomalo neobićnu ideju u nameri da privuku veći broj navijača na kup utakmicu sa ekipom Gracera.

Klub koji se takmiči u regionalnoj ligi Štajerske u sredu 24. oktobra igra kup utakmicu sa Gracerom, pa su odlučili da na neverovatan način nagovore navijače da dođu na njihovu utakmicu.

Kako prenose mediji u Austriji, klub je došao na ideju da svakog punoletnog navijač koji kupi kartu za ovaj meč nagrade sa gratis pićem u lokalnom striptiz baru po imenu ''Inkognito.''

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Akcija se pojavila na oficijalnoj Fejsbuk stranici ovog kluba, ali je zbog lavine neprimerenih komentara i kritika moral da bude izbrisana. Posle svega, nije poznato da će se ova akcija i ostvariti.

 Opšte je poznato da Gracer sa sobom uvek vodi veliki broj navijača, pa je očigledno neko iz kluba odlučio da malo zaradi od toga, jer predpostavljamo da je vlasnik kluba ujedno i gazda lokalnog striptiz bara.

 Da će se išta biti od ove akcije i kako će se okončati saznaćemo za nekoliko dana, ali nema sumnje da je ideja veoma kreativna i da bi mogla možda da se primeni na domaću publiku kao bi se prazni stadioni po Srbiji konačno popunili.