Zoran Stojadinović  i Luka Jović
Marko Metlaš
Potraživao 240.000 evra: Zoran Stojadinović

Marko Metlaš

Potraživao 240.000 evra: Zoran Stojadinović, Foto: Marko Metlaš

U razgovoru za "Informer", poznati fudbalski menadžer Zoran Stojadinović smatra da srpski napadač Luka Jović ne vredi 60 miliona koliko je plaćen Ajntrahtu!

PROČITAJTE JOŠ:

Bivši sportski direktor Crvene zvezde čestitao je Lukinom menadžeru za kog veruje da je bio ključan faktor u "fenomenalnom poslu":

"Luka ima fenomenalan ugovor u Realu. Svaka čast onome ko je uspeo da uradi taj posao. Ako me pitate da li Luka zaslužuje te pare, moj odgovor je da ne zaslužuje i da je daleko od tog novca. Ali svaka čast i njemu u njegovom zastupniku koji je izvukao te pare od Reala" – kaže Stojadinović.

Napadač Reala je klijent menadžerske agencije “Lian sports”, koju drži Fali Ramadani.

"Ako igrač ima ponude više klubova, onda menadžer to može da iskoristi i podigne platu maksimalno. Primera radi, ako Barselona nudi sedam miliona, Real će ponuditi deset. Međutim, kod Jovića to nije bio slučaj. Koliko sam ja upućen, osim Reala niko nije izašao sa zvaničnom ponudom za Luku. Zato bi on trebalo da podigne spomenik onome ko mu je obezbedio ovakav ugovor" – zaključuje Stojadinović.

Luka Jović je na tankom ledu u Realu, pošto još uvek nije postigao gol za taj klub u zvaničnim utakmicama, a ništa bolja nije situacija kad je u pitanju njegova reprezentativna karijera!

Tumbaković precrtao Jovića! Luka je "persona non grata" u reprezentaciji Srbije!

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 17.10.2019. 16:42 Novi sukob na pomolu! Luka Jović i Ljubiša Tumbaković, Foto: TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ bk Selektor reprezentacije Srbije, Ljubiša Tumbaković do daljnjeg neće zvati napadača Real Madrida, Luku Jovića da igra za "Orlove"! Tumbaković je razočaran činjenicom da je Jović samovoljno napustio reprezentaciju posle meća protiv Portugala koji je odigran 7.

BONUS VIDEO

Prazan stadion u Viljnusu