Crvena zvezda - Jang Bojs
twitter/LigaChampionIDN
Crvena zvezda - Jang Bojs

twitter/LigaChampionIDN

Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: twitter/LigaChampionIDN

Najtiražniji švajcarski list "Blik" revanš meča fudbalera Crvene zvezde i Jang Bojsa u Beogradu izvestio je da su Srbi "majstorski" prošli u grupnu fazu Lige šampiona i da je prvi duel u Bernu u mnogome odlučio pobednika.

"Blik" smatra da su "roviti" od povreda Gijom Oro i Miralem Sulejmani bili veliki hendikep za prvaka Švajcarske, ali i odaje priznanje bivšem fudbaleru Partizana Goranu Obradoviću što je predvideo igru na stadionu "Rajko Mitić".

Bliži se rastanak, Milojević progovorio o odlasku fudbalera koji je uveo Zvezdu u Ligu šampiona!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:51 Crvena zvezda će saopštiti transfer kada bude završen! EL Fardu Ben i Vladan Milojević, Foto: Marko Metlas * Uveo je Zvezdu u Ligu šampiona prošle godine * Njegova dva gola protiv Salcburga navijači neće zaboraviti * Bio je motor ekipe prošle sezone Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević je istakao da mu je veoma teško pao odlazak El Fardu Bena, jer je svaki trenutak emotivan sa njegovim fudbalerima!

"Prošle nedelje je Jang Bojs morao da pobedi, nije ispeo i Srbi su se ponašali onako kako su želeli u revanšu. Oni su majstori u čuvanju rezultata. Jang Bojs je polomio zube na Zvezdi", navodi se u tekstu.

Švajcarski mediji o meču Zvezda - Jang Bojs

printscreen

Švajcarski mediji o meču Zvezda - Jang Bojs, Foto: printscreen

Razočaranje remijem 1:1, koji je Zvezdi doneo prohod u LŠ nakon što je u Bernu bilo 2:2, priznao je sportski direktor Jang Bojsa Kristijan Spišer.

"Šteta što nismo igrali fudbal duže od 25 minuta u drugom poluvremenu. Ipak, nismo završili nastup u Evropi, Jang Bojs je pokazao da je sposoban za visok nivo. Nećemo da "izginemo", želimo dobru jesen u Ligi Evrope", rekao je Spišer za "Blik".

Hrvati priželjkuju derbi sa Zvezdom, ovako su mediji u regiji videli uspeh srpskog šampiona! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:27 Žreb za grupnu fazu Lige šampiona održava se sutra od 18 sati u Monaku. Crvena zvezda - Dinamo Zagreb, Foto: ALO!/Marko Metlaš Fudbaleri Crvene zvezde biće u četvrtom šeširu na žrebu za grupnu fazu Lige šampiona i izvesno je da će ponovo dobiti atraktivne rivale.

Autor istog teksta Alan Kunc atmosferu sa stadiona opisao je kao "zaglušujuće glasnu", impresioniran činjenicom da je "Rajko Mitić" bio krcat čak dva sata pre početka utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!