Suzi Kortez
Instagram/suzycortezoficial
Suzi Kortez

Instagram

Suzi Kortez, Foto: Instagram

Vlasnica najlepše guze sveta nedavno je oplemenila svoju ljubav (platonsku, dabome) prema Lionelu Mesiju tetovirajući njegov lik na preponama i od tada svaki put kad se pogleda u ogledalu vidi kapitena Barselone na svom izvajanom telu.

- Razmišljala sam o tome da uradim još jednu tetovažu u čast najboljeg fudbalera u istoriji. To sam prvi put pomenula u televizijskom intervjuu tokom putovanja u Meksiko, gde sam pobedila na izboru za mis guzu sveta. Bilo je to obećanje i evo, ispunila sam ga - rekla je “bum-bum Suzi”, kako zovu ovu 29-godišnju Brazilku.

Kortezova je prethodno „zalepila“ Mesija i na stražnji deo tela. Njegovo ime i broj 10 istetovirala je iznad zadnjice koja joj donosi slavu. Ona je još 2015. pobedila na brazilskom izboru za najbolju guzu, a prošle godine je njome osvojila i svet na „šampionatu“ u Meksiko Sitiju.

Lionel Mesi i Antonela Rokuco

Instagram

Lionel Mesi i Antonela Rokuco, Foto: Instagram

 

Antonela poludela, Leo je blokirao

Druga tetovaža “bum-bum Suzi” posvećena fudbaleru Barselonu sigurno je izazvala bes u njegovoj porodici. Još ranije, čim je Brazilka počela da objavljuje vrele fotke, Leova supruga Antonela Rokuco je poludela i naredila mužiću da blokira Kortezovu na društvenim mrežama, koja je potom na internetu među svojim fanovima (ima ih gotovo 2,2 miliona) pokrenula kampanju da je podrže u zahtevu da je Mesi odblokira. Uzalud.