Tijana Ilić
Partizan
Tijana Ilić

Partizan

Tijana Ilić, Foto: Partizan

"I Bog plače za regrute" nekad je bila izreka, a poslednji regrut za kojim je plakao je Saša Ilić. Partizanov regrut, Partizanovo dete, predvodnik, komandant, kapiten, ikona. Odlučio se za penziju i oprostio se od navijača ostavši jedna od najvećih gromada u istoriji kluba iz Humske 1. 

Novak Đoković

EPA/Ettore Ferrari

Novak Đoković, Foto: EPA/Ettore Ferrari

DAN NAKON TUGE I PORAZA OD NADALA Dogodio se daleko značajniji razlog za SREĆU NOVAKA ĐOKOVIĆA! Finale pada u zaborav

Poslednju utakmicu odigrao je protiv Proletera u pobedi crno-belih sa 2:0.

Tijana Ilić

Partizan

Tijana Ilić, Foto: Partizan

U 81. minutu, Sale je napustio teren i otrčao svoj poslednji počasni krug. Sve to sa klupe crno-belih posmatrala je i njegova supruga Tijana, sa kojom je Ilić u braku od 2006. godine. Sale je počasni krug, po strahovitom pljusku otrčao sa svojim sinom Nikšom.

Tijana Ilić

Partizan

Tijana Ilić, Foto: Partizan

Pošto je ovo bila situacija u kojoj nije ni za muškarce sramota da zaplaču, tako nije bilo ni za Tijanu Ilić. Kako je Sale trčao počasni krug, tako je ona počela nekontrolisano da grca u suzama. Ne postoji čovek na tribinama koji u tom trenutku nije saosećao s njom, ali ni onaj koji nije bio bar malo ljubomoran na Saleta. Žena sa takvom brigom, sa osećajem za težak trenutak, za fudbal, sigurno se teško nalazi.

NA JEDNOJ NOZI NOSIO TIM PROTIV NAJBOLJIH Razlika prepolovljena! Tražili smo uzbuđenje, DOBILI SMO GA (VIDEO)

Tijana Ilić

Partizan

Tijana Ilić, Foto: Partizan

Priložene slike bi dirnule i ljude koji nikada nisu šutnuli loptu ili pogledali utakmicu.

 

Komentari (3)

Milan M

20.05.2019 10:46

Valjda poslednji koji je igrao za slavu a ne za lovu

Vuk

23.05.2019 23:48

@Milan M - Kako da ne, bas je igrao za slavu. Zadnjih 5 godina niti trenira niti moze da potrci a ima oko 300000 evra godisnje sto je astronomska suma novca za nas fudbal. I nikad se nije pobunio protiv katastrofalnog stanja u Partizanu, placali su ga ne da igra, nego da cuti!

Zlocko

20.05.2019 14:42

Da nije umro mozda... Kontam da joj nije svejedno... Sta ona ima da grca, treba da je srecna zbog muza koji ce se malo vise posvetiti njoj i porodici ili joj to mozda neodgovara.... Njemu svaka cast,a ona je jedna fina KRAVETINA.