Mario Baloteli
EPA/YOAN VALAT
Ronaldo slavi osmu uzastopnu titulu Juventusa

Tanjug/AP, Luca Bruni

Ronaldo slavi osmu uzastopnu titulu Juventusa, Foto: Tanjug/AP, Luca Bruni

Juventus je pobedom nad Fiorentinom od 2:1 već u 33. kolu Serije A osigurao svoju 35. titulu italijanskog prvaka, ili ako pitate njihove navijače 37. po redu!

PROČITAJTE JOŠ:

NJEGA SAMO SEMAFOR MOŽE DA ZAUSTAVI! Zvezda PSŽ-a nadmašila Bolta, istrčao najbrže u istoriji fudbala! (VIDEO)

IDEMO, IVANA! Jorovićeva napravila odličan rezultat na startu, u trci je za 250.000

NIKAKO DA IH KRENE! Pre nekoliko godina su izgubili ceo tim u avionskoj nesreći, a sada su ostali bez trofeja zbog skandalozne odluke VAR-a! (VIDEO)

Ovo je ujedno i osmi uzastopni "skudeto" - oni vladaju na Apeninima još od 2011. kada je poslednji put Milan bio šampion! 

A to je prva titula za Kristijana Ronalda od kad je došao na "čizmu", pošto je "Stara dama" prošlog leta potrošila 117 miliona evra za sjajnog golgetera iz Reala.

Kristijano Ronaldo je osvajanjem "skudeta" ušao u istoriju fudbala pošto je postao prvi igrač u istoriji koji je uspeo da osvoji titule prvaka u Engleskoj, Španiji i Italiji! Sa Junajtedom je osvojio tri Premier lige, dok je sa Real Madridom osvojio dve "La Lige".

Nakon što su brojni mediji objavili ove podatke, oglasio se i legendarni Mario Baloteli koji je u svom stilu prokomentarisao Ronaldov podvig:

"Kristiano je prvi fudbaler koji je osvojio ove tri titule samo zbog toga što ja nikad nisam igrao u Španiji", rekao je Super Mario koji je s Interom osvojio tri Serije A, a u dresu Sitija je uspeo je jednom biti šampion Engleske.