Fudbalska reprezentacija Gvineje
promo
Fudbalska reprezentacija Gvineje

promo

Fudbalska reprezentacija Gvineje, Foto: promo

U toku je poslednja reprezentativna pauza tokom ove kalendarske godine, a jedan od onih koji su se odazvali pozivu svog selektora je i igrač Partizana, Sejduba Suma koji nastupa za Gvineju.

I fudbalski klub Partizan se priključio "Dijabetes revoluciji"

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.11.2019. 12:07 Vredna akcija. Partizan, Foto: FK Partizan Fudbaleri Partizana nastavljaju da šire društvenu odgovornost. Crno-beli su ponovo deo akcije Dijabetes revolucije kojom se kroz milion sklekova za milion ljudi koji boluju od dijabetesa skreće pažnja na ovu bolest, ali i šalje poruka da zdrav život i sport mogu biti prevencija.

Suma: "Volim kada sam sa reprezentacijom. To su sve dobri momci i stalo nam je da pokušamo da izborimo plasman dalje. Trenutno smo u Maliju gde igramo kvalifikacije za afrički kup nacija. Pratimo svi jedni druge i drago im je što sam i ja vratio samopouzdanje i pružam dobre partije u Partizanu".

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Mali i Gvineja odigrali su nerešeno 2:2 u prvom kolu kvalifikacija za Afrički Kup Nacija, a naredni meč igra u nedelju kada dočekuje Namibiju.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana