Partizan - Astana
Alo Vladimir Markovic
Partizan - Astana

Alo Vladimir Markovic

Partizan - Astana, Foto: Alo Vladimir Markovic

"Čestitke momcima. Prvo poluvreme je bilo jedno od najboljih ove polusezone. S obzirom na umor i za mene neočekivano. Mislim da smo po igri zaslužili da prođemo dalje, osvojili smo osam bodova, više nego neke ekipe koje su prošle iz drugih grupa. Kada se sve podvuče moramo da budemo zadovoljni. Kada se sve sabere dosta smo dobili učešćem u Evropi, i finansijski."

Bio je pomalo zatečen brojem ljudi na tribinama, ali ga je to prijatno iznenadilo.

"Zahvalio bih se navijačima koji su došli u iznenađujućem broju. Zaista, mislim da je to bio dodatni motiv. Rekao sam na početku sezone da će se publika vratiti ako proceni da to što gleda vredi. Definitivno, veliki broj naših navijača je zadovoljan kako je Partizan igrao ove polusezone.

Sadik je sa nova dva pogotka potvrdio kvalitet i opravdao interesovanje brojnih klubova među kojima je i Astana.

"Što se tiče Sadika, nisam razgovorao sa ljudima u klubu, niti mogu da znam namere Astene, ali ono što mogu da kažem i vama, cena za Sadika neće biti ispod 15 miliona evra. O ponudama ispod 10 nećemo ni razgovarati. Za ovaj i za svaki prelazni rok. On nije na prodaju, kao prvo, ali naravno sve je na prodaju ako neko ponudi pravu cifru", rekao je Milošević novinarima posle pobede nad Astanom (4:1).

Sejduba Suma je potpisao na tri godine o čemu je govorio i Milošević.

"Sa Sumom smo se danas dogovorili oko produžetka ugovora, danas je imao duplo slavlje. Suma nam je mnogo dao ove polusezone, golovima i asistencijama. To je onaj pravi Suma koga su svi čekali kada je došao u Partizan. Danas je to potvrdio. On pravi razliku na terenu, ne samo u našoj ligi. Drago mi je zbog njega", završio je Savo Milošević.