POČELI NEMIRI, U HRVATSKOJ STANJE NAPETO! Sukob huligana u Splitu uoči gostovanja Mađarske, "domaćinski" napao gostujuće navijače!

Policajci u uniformi i `civilu` pojačano su prisutni na splitskim ulicama.

navijači Mađarske
navijači Mađarske, Foto: facebook/Balkanski navijaci

Splitska policija je, dan uoči fudbalske utakmice hrvatske i mađarske reprezentacije koja je proglašena kao visokorizična započela sa pojačanim sigurnosnim kontrolama.

Već danas, međutim, zabeležena su dva incidenta. Najpre su oštećena dva stakla na parkiranom praznom kombiju mađarskih registracijskih oznaka, a popodne je nekoliko osoba pokušalo da napadne dve osobe za koje se pretpostavlja da su mađarski navijači, izvestila je splitska policija. Tom prilikom niko nije povređen zahvaljujući brzoj intervenciji policijskih službenika. Pet osoba je privedeno.

Na raspolaganju je veći broj policajaca i iz drugih policijskih uprava, helikopter, dronovi i sve ostalo što može pomoći u detektovanju i sprečavanju eventualnih incidenata.

Portparolka PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić izjavila je za Hinu da su njihovi policajci raspoređeni na svim ključnim punktovima u gradu, odnosno na mestima gđe će se okupljati navijači.

Očekuje se da će stadion Poljud biti ispunjen i primiti 33.000 navijača. Policajci u uniformi i `civilu` pojačano su prisutni na splitskim ulicama.

BONUS VIDEO

Fudbaleri Zvezde pozdravljaju navijače na Jarinju

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi