Crvena zvezda Partizan rukovodstvo
Alo Marko Metlas
Crvena zvezda Partizan rukovodstvo

Alo Marko Metlas

Foto: Alo Marko Metlas

I, ponovo, dve strane imaju dve različite priče. Ovog puta po pitanju broja stranaca u srpskom fudbalu. Prvi se juče oglasio Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, koji tvrdi da ga je na Skupštini zajednice Superlige, Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde vređao i čak pokušao da se fizički obračuna s njim! Terzić je to demantovao, nazvavši Vazru lažovom...

Zatekao beli autobus sa zatamnjenim staklima, a unutra najljući rivali, idu na istorijski meč! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I.- N.L/M.D. DATUM I VREME: 30.09.2019. 12:21 - 30.09.2019. 12:51 Utakmica je zakazana za utorak od 21h na stadionu "Rajko Mitić". Autobus Olimpijakosa, Foto: ALO Foto: Miloš Dreković FK Crvena zvezda u okviru 2. kola grupne faze Lige šampiona dočekuje ekipu grčkog Olimpijakosa.

"Zgranut sam ponašanjem Zvezdana Terzića, jer predstavlja veliki klub. Vređao me, psovao, pretio, i meni i ostalim čelnicima Partizana, govoreći sve najružnije, a na kraju je pokušao i fizički da se obračuna sa mnom. S obzirom na to da očekujem da sve negira, jer je to njegov manir, reći ću samo da je bilo 30 svedoka. Svi su bili zgranuti njegovim ponašanjem. Nisam želeo da odgovorim jer ja na Skupštini zajednice Superlige ne predstavljam sebe, već FK Partizan. Nije mi padalo na pamet da ugrozim integritet kluba nekim nepromišljenim postupkom. Za sve što kažem postoji 30 svedoka, spreman sam ako je potrebno, da se suočim sa Zvezdanom Terzićem u bilo kom TV duelu", poručio je Vazura.

Pročitajte još:

Zvezdan Terzić je ubrzo odgovorio na optužbe:

"Kao po starom dobrom običaju, naučen od Vučelića i njegovih učenika, i ovog puta Vazura laže i zloupotrebljava medijski prostor. Jeste bilo žučne rasprave zbog Vazurinih provokacija kako je Partizan diskriminisan od strane države, i ništa više. To mogu da posvedoče i svih 28 predstavnika klubova koji su bili prisutni na sednici i koji su glasanjem, posle te žučne rasprave, podržali naš predlog o povećanju broja stranaca i predlog da se igrači iz EU koji igraju u Srbiji ne tretiraju kao stranci", kazao je Zvezdan Terzić.

Ne smemo da pravimo početničke greške, ekipe će dati svoj maksimum za pobedu!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 30.09.2019. 13:50 Utakmica 2. kola grupne faze Lige šampiona na programu je u utorak od 21 sat. Vladan Milojević, Foto: EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će iskustvo iz prošle godine biti od velike pomoć za utakmicu protiv Olimpijakosa u Beogradu u 2.

Čelnik šampiona Srbije kaže da je velika većina podržala predlog Zvezde da se omogući da umesto minimalno četiri stranca, u srpskom fudbalu bude dozvoljeno da ih bude osam.

"Predlog Crvene zvezde je podržalo 25 klubova, a protiv su bila samo tri uključujući i Partizan", dodao je Terzić.

Bonus video: Igrači Olimpijakosa stigli u Beograd!