Crvena zvezda Hofenhajm
EPA
Crvena zvezda Hofenhajm

EPA

Crvena zvezda Hofenhajm, Foto: EPA

Crvena zvezda nije uputila nijedan udarac u okvir gola Hofenhajma, ali i pored toga navijači crveno-belih smatraju da njihovi izabranici nisu zaslužili poraz u Nemačkoj. Većina navijača crveno-belih za poraz krivi sudiju, smatraju da je Španac Alehandro Ernanez oštetio Zvezdu kad nije svirao prekršaj na sredini terena neposredno pred prvi gol Hofenhajma.

Da li će Zvezda sledeće nedelje pobediti Liberec?

 

Sudijski ekspert Dejan Nedić međutim ističe da arbitar iz Španije nije kriv za poraz. 

- Nije Zvezda zaslužila da izgubi, ali nije kriv sudija. Veoma težak meč za suđenje. Kod te situacije, u prvom trenutku iz našeg ugla se stiče utisak da je strahovit faul. Čini se da jeste, ali ono što vidi sudija, kasnije ćemo videti i mi iz druge i treće kamere. Ne daj Bože da je zakačio igrača Zvezde, polomio bi mu nogu. Žestok udarac na loptu je dozvoljen, naš igrač je zakasnio za desetinku sekunde. Mašio je loptu, ne daj bože da je stigao pre do nje. Udarac da se dogodio, bila bi katastrofa. Ali, nema razloga da se Zvezda žali za gol - objasnio je Nedić, nekadašnji sudija, gostujući na RTS.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Goran

23.10.2020 08:38

Ovaj je ekspert, koliko sam i ja... Kada vam odgovara, komentar je da je bitan i intenzitet, namera... Ovde je pre svega bio đon, a o intenzitetu nema potrebe ni raspravljati. A sve se svodi na to da je sudija (gotovo) uvek u pravu... Gospodo, i sudije su ljudi i naravno da greše. Nisu uvek u pravu i komentarisao je JAVNOG posla je itekako DOZVOLJENO!!!

baj baj

25.10.2020 05:19

Ekipe sa zapada su povlascene u svim sportovima.Isto I zvezda u Srbiji,nema ljutnje