Jirgen Klop
EPA-EFE/PETER POWELL
Jirgen Klop

EPA-EFE/PETER POWELL

Jirgen Klop, Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Fudbaleri Mančester junajteda i Liverpula odigrali su 1:1 na "Old Trafordu". Delovalo je da će ekipa Jirgena Klopa prvi put iskusiti poraz u ligi, ali je rezervista Lalana anulirao gol Markusa Rašforda.

Prvo poluvreme je velikom većinom bilo izjednačeno, Roberto Firmino je imao odličnu šansu tokom 34-og minuta, ali je De Hea sjajno intervenisao. Samo par minuta posle sevnula je kontra Junajteda za vođstvo od 1:0.

PROČITAJTE JOŠ:

Lindelof je bio u duelu sa Origijem, Mek Tominaj preuzima loptu i upošljava Džejmsa koji sjajni sa desne strane pronalazi Markusa Rašforda koji donosi veliko slavlje domaćim navijačima, igrao se 36. minut. Liverpul je apelovao da je bio faul nad Origijem, ali je posle pregleda VAR snimka odluka ostala nepromenjena.

Liverpul stiže ubrzo do izjednačenja u 43. minutu, ali je gol Sadia Manea poništen zbog igranja rukom. Junajted je imao prednost na pauzi. Po povratku na teren, "redsi" su imali inicijativu, ali opasnije prilike beleže domaći preko Rašforda i Freda, ali do promene rezultata ne dolazi.

A onda samo pet minuta pred kraj utakmice veliko slavlje Klopa i navijača Liverpula. Endi Robertson ubacuje loptu sa leve strane koja prolazi kroz pravu "šumu" igrača i dolazi do Lalane koji je sprovodi u mrežu za 1:1 u 85. minutu.

Roma nikako da uđe u sezonu, a Naingolan postigao remek-delo od gola (VIDEO)

AUTOR: B92/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.10.2019. 18:03 "Nindža" dao pogodak u svom stilu. Klaudio Ranijeri, Foto: AP/Claudio Peri Fudbaleri Sampdorije i Rome remizirali su bez golova, u meču osmog kola italijanske Serije A. Debi Klaudija Ranijerija na klupi Đenovljana protekao je mirno, bez velikih prilika i uzbuđenja, ne računajući crveni karton za Džastina Klajverta u finišu utakmice.

Do kraja sjajnu priliku beleži Čemberlejn, ali ne dolazi do promene rezultata te se susret završava nerešenim ishodom.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja