Navijači Nice
AP Daniel Cole
Navijači Nice

AP Daniel Cole

Navijači Nice, Foto: AP Daniel Cole

Zvuči možda neverovatno, ali je istinito, na utakmici između Nice i Olimpik Marselja došlo je do prekida zbog navijača. Sredinom prvog poluvremena, konkretno u 27. minutu, sudija Klemen Turpin je prekinuo utakmicu i poslao igrače oba tima u svlačionicu.

Ajaks siguran, gol Tadića, prošli Klub Briž i Slavija Prag (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 23:20 Žreb za grupnu fazu je u četvrtak u 18 časova u Monte Karlu. Dušan Tadić, Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK Ajaks je tamo gde mu je i mesto - u grupnoj fazi Lige šampiona. AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 20:27 - 28.08.2019.

Razlog je bio taj što je na južnoj tribini Alijanc rivijere istaknut transparent protiv homoseksualaca. Sudija je prvo zaustavio meč, a preko razglasa je organizator tražio da se skloni sporna poruka, ali kada su to navijači Nice odbili da urade, sudija je poslao igrače u svlačionicu.

Posle kraćeg prekida, transparent je sklonjen sa tribine, a u jednom trenutku razmatrana je čak i mogućnost da se isprazni ta tribina.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč je potom nastavljen gosti iz Marselja pobedili su sa 2:1, a Nemanja Radonjić je utakmicu gleda sa klupe pošto nije ulazio u igru. 

BONUS VIDEO:

Istorijski trenutak: Puna Marakana bodri Zvezdu do Lige šampiona!