Miloš Degenek slavi gol sa bratom Đorđem
EPA - EFE, Peter Schneider

Crvena zvezda je odigrala herojski protiv Jang Bojsa u Bernu 2:2.

Srbija drhtala, radovala se, Zvezda na kraju junački i iz Švajcarske! Vidi se Liga šampiona... Ponovo! (VIDEO + FOTO)

Crvena zvezda odigrala nerešeno 2:2 u Bernu. Strelci Degenek i pojačanje iz Argentine Mateo Garsija Hvala što ste pratili tekstualni prenos meča Jang Bojs - Crvena zvezda na portalu Alo! KRAJ UTAKMICE! 89' Srećna Zvezda! Dve ekstra šanse za Jang bojse posle ubacivanja sa strane.

Jedan od junaka, strelac prvog gola za srpskog šampiona na stadionu "Švajcarska" Miloš Degenek podsetio je golom na onaj prošlogodišnji u Salcburgu, koji je Beograđanima trasirao put u Ligu šampiona. Neka tako bude i posle revanša na Marakani.

PROČITAJTE JOŠ:

- Teška utakmica, kvalitetna i sa jedne i sa druge strane. Oni su imali prenost što svake druge sedmice igraju na veštačkom terenu, a nama je tek druga. Dobar rezultat. Hvala navijačima, ima dosta pozitivnih stvari, ali i onih na kojima možemo da učimo o njihovoj igri pred revanš u utorak. Drago mi je zbog gola, ali je najvažnije da ih eliminišemo i uđemo u Ligu šampiona. rekao je Degenek.

Miloš Degenek slavi gol sa bratom Đorđem

EPA - EFE, Peter Schneider

Miloš Degenek slavi gol sa bratom Đorđem, Foto: EPA - EFE, Peter Schneider

Degenek je slavio gol sa bratom Đorđem, koji je bio na tribinama.

- Važan gol, u važnom trenutku. Sličan je kao onaj u Salcburgu. Ništa nije gotovo, tek je poluvreme, i oni će da se zategnu i pripreme za revanš. U Beogradu će, Bože zdravlja, sve da gori i da uđemo u Ligu šampiona. Mnogo nam znači što su se još na zagrevanju čule “delije”, što su došli u velikom broju. Nije moglo kao u Salcburgu, ali bilo je blizu. Očekujemo punu “Marakanu” i pun grad, ako treba da se popnu na krov i da navijaju sa svih strana, što bi nam mnogo značilo. Bilo bi fenomenalno kada bi ušli u Ligu šampiona na domaćem terenu.

VAR?

- Da je nama svirao - svi bi rekli da je super, a pošto nije, niko nije zadovoljan. Šta je - tu je, neko će reći da jeste neko da nije, to je fudbal, idemo dalje nema puno da se kaže, to je sastavni deo modernog fudbala. Bili su mi tu brat, majka i otac. Napadači Jang Bojsa su mnogo kvalitetni, brzi, skočni, jaki.