VAR skandal
Twitter/BabaGol
VAR skandal, Foto: Twitter/BabaGol

Izraelska liga teško da može biti zabavnija od ovoga. Na utakmici između Makabija iz Haife i Beitara iz Jerusalima, sudija je morao uz pomoć VAR sobe da proveri da li treba da dosudi penal, no kada je zatražio proveru dobio je snimak sa parkinga ispred stadiona!

PROČITAJTE JOŠ:

Ovu bizarnu scenu mogli su da vide i gledaoci koji su meč pratili na TV ekranima.

Srećom, iako se radilo o mogućem penalu na samoj ivici kaznenog prostora u 96. minutu susreta za Makabi Haifu, suđen ili ne, mogao je samo da poveća prednost domaćina budući da su do tada već vodili 2:1.

Nejmar napravio haos u Parizu, pred njim je samo jedan put

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 18.11.2019. 16:29 Ali ko će biti "žrtva"? Nejmar, Valverde, Foto: EPA Prethodno leto je između ostalog ostalo upamćeno zbog koketiranja između Katalonaca i "bludnog sina" Nejmara koji trenutno igra za PSŽ. Ofanzivac igra svoju treću sezonu u prestonici Francuske, došao je upravo iz Barselone za sumu od 222 miliona evra što ga čini najskupljim igračem sveta.

Iako su gosti poveli već u 19. minutu, to je bio njihov prvi i poslednji gol na susretu, a domaći su u drugom poluvremenu uputili dosta šuteva prema njihovom golu i uspeli da postignu čak tri gola, posljednji upravo taj u sudiskoj nadoknadi, iz penala u 98. minutu.

BONUS VIDEO:

Gordić: "Nastala je tišina u svlačionici Partizana"