Albert Nađ
Marko Metlaš
Albert Nađ

Rajko Ristić/Alo!

Albert Nađ, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Pre svega mi je trebalo dva dana da dođem sebi i shvatim da je istina da je sud oborio presudu. Eto, kad je sudija prošle godine doneo presudu u korist mog bivšeg muža, on je odmah objavio tu vest, a sad, kad je ta presuda oborena, vidim da se nigde ne izjašnjava, znači da sad ne zna kud bi sam sa sobom. Ja sam zadovoljna i srećna, jer ima nade da pravda i istina pobede - kaže Jelena i dodaje: - Videćemo kako će sada postupati sudija, s obzirom na to da je isti čovek u pitanju. Viši sud je bez razmišljanja ukinuo oslobađajuću presudu zbog toga što nije bilo dokaza za presudu, već je ona bila doneta na osnovu sudijinog mišljenja, i vratio postupak na početak. Jedva sam preživela taj period, nadala sam se ovakvom ishodu jer su dokazi na strani moje dece, za koju se i borim. Ali i pored toga, strepela jer znam sve cake u sudstvu i pribojavala sam se kakva će odluka biti. Na kraju su ipak ispali savesni. Važno mi je da je ta presuda ništavna i verujem da sud ne može da se više igra, jer ja ću ići do Strazbura - kaže Jelena.

Podsetimo, ona i Albert su na ratnoj nozi od razvoda, iako imaju troje dece. Pored borbe za alimentaciju, Jelena je Nađa optužila da ju je tukao tokom prve trudnoće. Rekla je i da je jednom prilikom Albert pokušao da je čak i siluje pred sinom, koji je tom prilikom pokušao da je zaštiti.

Zanimljivo je da se posle razvoda od Jelene Nađ nekadašnji kapiten Partizana oženio dizajnerkom Mirnom, od koje se potom razveo, da bi se ubrzo ponovo venčali. Nisu dugo bili razdvojeni - razveli su se u martu 2017, a opet sklopili brak krajem oktobra iste godine. Mirna, koja je sa bivšim fudbalerom dobila ćerku, sve vreme je tvrdila da njen suprug nije nasilan i da su optužbe njene prethodnice lažne.