Strahinja Pavlović
Alo/Vladimir Marković
Strahinja Pavlović

foto Vladimir Markovic

Strahinja Pavlović, Foto: foto Vladimir Markovic

Mladi defanzivac Partizana Strahinja Pavlović otputovao je u društvu čelnika crno-belih u Pariz na završne pregovore sa Monakom, a klub iz Humske je spreman da ga proda za 12 miliona evra, plus bonuse koji će dodatno "podebljati" cifru.

Pavlović je bio na meti nekolicine klubova, što iz pomenute Francuske, ali i iz Italije, Španije, Nemačke, a interesovanje je eskaliralo posle prve utakmice Partizana i Mančester junajteda u Humskoj, kada je mladi fudbaler, iako mu je tek 18 godina, pokazao da može da se nosi sa igračima top nivoa.

PROČITAJTE JOŠ:

Iz priče je odmah isključen Lacio, koji se tokom leta nekorektno poneo i prema Pavloviću i prema Partizanu, ali ponuda nije manjkalo, pa su crno-beli zajedno sa igračem i njegovim agentom (Zvonimir Vukić) počeli da biraju ono što je najbolje za klub i defanzivca.

Strahinja Pavlović, Filip Stevanović

Alo/Masanori Jošida

Strahinja Pavlović, Filip Stevanović, Foto: Alo/Masanori Jošida

Ponuda Monaka je bila najprimamljivija i o njoj je počelo da se priča još pre 15-tak dana, ali do sada nije bilo nagoveštaja da je posao blizu.

Ipak, u poslednjih nekoliko dana pregovori dve strane su konkretizovani, pa je dogovoren sastanak u Parizu kome će prisustvovati predstavnici klubova, ali i sam Pavlović.

Smatra da mlađi dolaze i da sledeća godina donosi nove Grend slem šampione! A Đoković... pa, zna se

AUTOR: B92/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 18.11.2019. 17:38 Uvek je Novak glavni favorit, međutim... Đoković, Beker, Foto: AP/Ben Curtis Bivši broj jedan svetskog tenisa, Nemac Boris Beker, smatra da će neko od mlađih igrača narede sezone doći do Grend slem titule, ali veruje i u Novaka Đokovića.

Upravo zbog putovanja u Francusku Pavlović je propustio današnji trening crno-belih (u nedelju normalno trenirao), a u Francuskoj će najverovatnije odmah proći lekarska testiranja i utanačiti svoje lične finansijske uslove.

Transfer Strahinje Pavlovića biće finansijski najveći u 21. veku u Partizanu, jednak onome koji je ostvario Nemanja Radonjić kada je iz Crvene zvezde prelazio u Olimpik iz Marseja, leta 2018. godine.

BONUS VIDEO:

Gordić: "Nastala je tišina u svlačionici Partizana"