Muzafer Ejupi
Facebook/NK Slaven Belupo
Muzafer Ejupi

Facebook/NK Slaven Belupo

Muzafer Ejupi, Foto: Facebook/NK Slaven Belupo

Fudbalski klub Slaven Belupo objavio je na Fejbuku fotografije fudbalera Muzafera Ejupija nakon fizičkog napada koji se dogodio u sredu veče u Koprivnici.

Ejupi je, kako pišu hrvatski mediji, napao zasad nepoznati Koprivničanin tokom svađe oko parkinga. Pretukao ga je metalnom šipkom. Vest je stigla juče, a danas je Slaven Belupo objavio fotografije igrača.

PROČITAJTE JOŠ:

Navodno je sukobu učestvovalo još dvoje ljudi, Ejupijev prijatelj i pašenog (32) što je zapravo muž od ženine sestre, s kojim je završio u policijskoj stanici, kao i muškarac (53) koji je završio u bolnici.

- Nakon verbalnog sukoba 53-godišnjak s koprivničkog područja metalnom šipkom udario je u predelu glave 31-godišnjeg državljanina Severne Makedonije (Ejupi), a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po telu osumnjičenom 32-godišnjaku.

Obratio se javno na video-snimku! Ovo radi prvi put (VIDEO)

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 16:37 - 27.09.2019. 16:44 Pozvao je sve. Novak Đoković, Foto: Twitter/Anna Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je "veoma uzbuđen" što će po prvi put u karijeri nastupiti na turniru u Japanu. Đoković će se naredne nedelje takmičiti na "Rakuten Open"-u u Tokiju, gde će nastupiti prvi put u karijeri.

- Postupajući u nužnoj obrani, osumnjičeni 32-godišnjak uzeo je metalnu šipku od 53-godišnjaka i zadao mu udarce po glavi i telu. U fizičkom sukobu teške telesne povrede zadobio je 53-godišnjak, dok su ostala dvojica lakše povređena - piše na službenim stranicama Policijske uprave Koprivničko-križevačke.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija za novinare