sudija Mancano
EPA-EFE/MATTEO BAZZI
sudija Mancano

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

sudija Mancano, Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je da je ponosan na sve uprkos eliminaciji od Milana i naveo da misli da je njegova ekipa zaslužila da prodje dalje.

- Nismo prošli dalje, ali zaslužilli smo. Ponosan sam na sebe, sve ljude, saigrače, trenera kako je uradio posao. Došli smo oslabljeni, ali smo jedan Milan sa 10 igrača suzbili u njihov šesnaestereac. Dobili su penal u Beogradu, penal ovde, nama ne svira jedan gol, ne da da izvedemo korner, što je po meni sramno. Ali, to je fudbal. Glava gore, borimo se. Idemo dalje - rekao je Degenek za televiziju "Arenasport" posle utakmice.

Prva utakmica u Beogradu je završena 2:2, a revanš u Milanu rezultatom 1:1, pa je italijanski klub prošao dalje zbog više golova u gostima.

Mohamed El Fardu Ben (Crvena zvezda)

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Mohamed El Fardu Ben (Crvena zvezda), Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

- Držali smo se dobro. Osetio sam da smo dobro igrali, zatvarali jedan drugog. Odradili smo maksimalno, srce ostavili na terenu - kazao je štoper crveno-belih.

Degenek je naveo da je ponosan na partnera u odbrani Radovana Pankova, kao i celu ekipu.

- Mislim da Raša i ja nijedan duel nismo izgubili. Jesmo par puta pogrešili u pasovima, ali to se dešava na velikim utakmicama, dok ne dodješ sebi, posle je bilo super. Svi smo igrali fenomenalno - kazao je Degenek.

PROČITAJTE JOŠ: