Bojan Ostojić
youtube screenshot
Bojan Ostojić

youtube screenshot

Bojan Ostojić, Foto: youtube screenshot

Fudbalere Partizana u četvrtak očekuje veliki izazov u Beogradu pošto u okviru Lige Evrope dočekuje Mančester Junajted. 

Solsker odredio spisak igrača koji stižu u Beograd! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 23.10.2019. 15:24 Meč Partizana i Mančester Junatjeda igra se u četvrtak od 18 i 55. Ole Gunar Solskjer, Foto: AP/Peter Dejong Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solsker odredio je spisak igrača koje će povesti u Beograd na utakmicu protiv Partizana. AUTOR: B92/ M.

U okviru Beogradskog festivala fudbala koji se pod sloganom „Napad na Ostrvljane”, održava od 22. do 24. oktobra na Trgu republike, gosti štanda bili su igrači Partizana Bojan Ostojić, Nemanja Miletić i Umar Sadik.

Preporučiće mu dobar srpski alkohol, a Savo otkriva šta mu je još u planu

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 13:55 Škot će to sigurno ceniti. Savo Milošević, ser Aleks Ferguson, Foto: ALO/Vladimir Milošević Savo Milošević traži od svojih igrača da budu skoncentrisani na zadatke i da budu pametni jer im ova utakmica može mnogo doneti. "U najkraćem, mislim da je pričati o važnosti i posebnosti utakmice izlišno.

Po rečima štopera Partizana iako gosti iz Engleske ne dolaze u najjačem sastavu, Mančester ima veliki broj kvalitetnih igrača, a na igračima Partizana je da se najbolje spreme što mogu za ovu utakmicu i odigraju još bolje nego što su odigrali na gostovanju u Kazahstanu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ostojić očekuje da će igračima Partizana navijači dati vetar u leđa kako bi ostvarili dobar rezultat. 

Nemanja Miletić smatra da je svaki rezultat osim poraza veliki za Partizan. Miletić takođe dodaje da je velika čast igrati protiv Mančestera i da su svi uslovi ispunjeni za jedan spektakularan meč. 

Meč između Partizana i Mančester Junajteda igra se u četvrtak od 18:55.

BONUS VIDEO: Rade Zagorac posle pobede Partizana nad Lokomotivom!