Vladimir Stojković
M. Metlaš
Vladimir Stojković

Alo!/V. Marković

Vladimir Stojković, Foto: Alo!/V. Marković

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da je duel polufinala Kupa Srbije sa Radničkim iz Niša najbitniji u sezoni i izrazio nadu da će trofej ostati u Humskoj.

''''Pred nama je utakmica koja je u ovom momentu možda i najbitnija za nas. Svaku ekipu poštujemo, ali izaći ćemo sa jednim autoritetom i saznanjem da smo mi Partizan. Nadam se da ćemo odbraniti Kup od prošle sezone. Ko god da nam je protivnik, sigurno je da će nam biti teško. Na nama je da pokažemo da smo favoriti i da prođemo u finale. Igra se na ispadanje, treba biti fokusiran 180 minuta'''', istakao je Stojković.

Posle poraza Partizana od Radničkog (0:1) u Superligi, pre samo mesec i po dana, Stojković je rekao da će revanš doći u finalu Kupa jer je bio ubeđen da će žreb da spoji večite rivale. Ipak, nije bio u pravu, a sada ne želi da se vraća na te izjave.

"Nestaje šta god da je bilo pre. Jedina obaveza je da se uđe u finale. Pred utakmicu sve mora da bude na najvišem nivou, od samopouzdanja, odgovornosti, svega. Motiv je jedino da osvojimo Kup. Ko god da nam je protivnik, poštujemo ga isto. Da zaboravimo to što je bilo, sad je prioritet utakmica", rekao je on.

jubilej u Partizanu

Partizan

jubilej u Partizanu, Foto: Partizan

Iskusni čuvar mreže osvrnuo se da česte promene stručnog štaba tokom sezone, kao i na saradnju sa Savom Miloševićem.

''Promenili smo dosta trenera, profesionalci smo. Na nama je da se prilagodimo brzo na novog trenera. Savo je veliki partizanovac, dugo je pripreman za ovo. Nadam se da će Partizan profitirati'''.

FOTOGRAFIJE POTPUNO GOLOG TELA Ima 19 godina, het-trikom protiv Jovića i suzama je već osvojio Evropu, ali sada TOTALNI ŠOK OD NJEGA!

Stojković se prisetio svog početka u crno-belom dresu i 2010. godine kada je transferom u Humsku iznenadio sportsku javnost.

"Lola (Milan Smiljanić prim. aut) me je prvi pokrenuo te 2010. godine i evo, ponovo smo tu zajedno, lepo nam je. Uživamo i nadam se da će biti dosta uspeha i trofeja. Tada su svi bili malo skeptični. Na meni je bilo da ćutim, treniram i igram, a sada je pritisak i obaveza da se opravdava sve to iz dana u dan'''', zaključio je Stojković.

Prvi polufinalni meč između Partizana i Radničkog iz Niša igra se sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj.