Vladimir Stojković
ap
Vladimir Stojković

ap

Vladimir Stojković, Foto: ap

 Stojković se osvrnuo na činjenicu da neće biti publike.

- Ne znam što bi to bila prednost za mene. U poslednjih šest derbija sam primio jedan gol i kad je bilo navijača, dok je sve funkcionisalo kako treba. Ne vidim zašto bi za mene to bila prednost. Voleo bih navijače na tribinama i da je pun stadion. Ne samo zbog sebe, već zbog derbija i ljubitelja fudbala - odgovorio je Stojković.

Zvezda ima devet bodova prednosti...

- Kao što kaže šef, ako izgubimo, nemamo više nikakve šanse. Ozbiljna, takmičarska utakmca za nas, da vidimo gde smo - rekao je golman crno-belih.

Stojković je odigrao 20 derbija i ima pozitivan skor sa devet pobeda.

- Statistika mi prija, ali ne znači nešto preterano. Ne opterećujem se time i pokušavam da je ignorišem. Ulazim u utakmicu kao da je prva. Voleo bih da bude pozitivan rezultat zbog kluba, saigrača, navijača, kako bismo ostali u trci za titulu do kraja.

Kapiten Partizana imao je poruku za selektora Dragana Stojkovića.

- Pozvao bih selektora da dodje i pogleda naše igrače, mmislim da imamo i mi par dobrih igrača koji zaslužuju da budu na spisku, bar kada je širi u pitanju. Ima igrača koji mogu da pomognu reprezentaciji. Ima igrača iz Zvezde i TSC-a u reprezentaciji, a smatram da ima i Partizana koji pripadaju na tom širem spisku - rekao je Stojković novinarima.

Komentari (1)

Zoki

06.04.2021 13:59

Mustafa se preporucuje za reprezentaciju, kako bre kada ti vratio pasos i nisi vise Srbin. Mozes da vracas lopte Rajkovicu.